Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jégkokó
veterán
Ehhez annyit tudnék hozzáfűzni, hogy az én exbarátnőm se volt semmi.Állandó féltékenykedéseivel már az agyamra ment néha.Hetekig kellett magyarázkodnom, ha a utcán véletlenül ránéztem egy másik csajra, és a véletlen az tényleg az volt .Meg hogy soha nem hitte el, hogy szerettem,és ő is kicsit depresszáns tipus volt.Aztán másfél év után vége lett és kidobott mint egy buszjegyet, pedig elötte azt állította hogy mennyire szeret engem, meg hogy milyen jó vagyok neki.Aztán meg összejött egy pincsikutyával, aki kifogja neki a tóbol a kacsát, meg pitizik a kockacukorért
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- SAPPHIRE Radeon RX 6650 XT PULSE 8GB + 1 év gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T420 - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 645 G1 - AMD A6-5350M I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Intel PC + monitor
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Emlékezetes gamer élmény, amit megvásárolhatsz VAGY akár ki is bérelhetsz! Akár rèszletre is!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Be Quiet! Silent Base 601 850W
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest