- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
3psilon
aktív tag
Én: gyorsan bal és jobb oldali őrt OICW fejre, rakétavető elő, 2-3-at leszed.
Utána Krieger az előttem levő pultra ugrott, na akkor egy tár Jackhammert a fejébe. Itt kell mázli, hogy addig ne kapjak gránátot. Utána valahogy kirohantam, még pár gránát Kriegerbe, és vége...
A lényeg hogy nem volt raksi, visszamentem az előző pálya végére, úgy sikerült.
u.i. a boat tényleg jó pálya sokfelé lehet menni. Én a nagy szigetet teljesen megkerültem... valahogy feljutottam rá, akkor jöttek dzsippel, einstand, és így egy másik úton, a bázis megkerülésével feljutottam a radarhoz. Onnan zúzás le a hajóhoz. Amikor meg Crowe jött... kiúsztam a part felé, ott egy fa, bebújtam mögé és rakétát neki
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest