- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
A sporttal egyetértek. Mostanság kezdek rászokni arra, hogyha már amúgy sem vagyok egy sportos alkat, de nem ártana valami sportnak nekifogni, akkor legalább szoktatom magam a dologhoz (értsd: albérletben csinálható egykét gyakorlat, meg van súlyzom itt).. és az alvásra tényleg pozitívan hat. Határozottan jobbat lehet tőle aludni.
Amúgy korai kelés.. ebben is van valami. Meg abban is hogy valószínűleg nekem szokatlan itt az albérletünkben hogy ennyiféle zaj van reggel (még egy év után is), mert ahol lakom eredetileg, ott síri csend van reggel, talán a kakas kukorékol a távolbanDe ott sem alszok el gyorsan, legalább is nagyobb részt (még egész napos munka után sem feltétlen). Gondolkodtam rajta, lehet az is baj, ha túl sok minden foglalkoztat engem gyakran még elalvás előtt is, és ez teremt egyfajta nyugtalan állapotot, ami miatt nehezebben megy az alvás. Bár ez nem olyan gyakori és ez meg csak rajtam múlik..
Nade hogy ne csak rólam szóljon a cikk.. szóval én arra lennék kíváncsi hogy kinek milyen alvási stratégiája van, valami hasonló módon megközelítve mint ahogy én leírtamCsak attól félek hogy lassan oda jukadunk ki, hogy én vagyok a hibbant és miért nem megyek ''alvásszakértőhöz''
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Gopro Hero 10 Black edition sok tartozékkal!!
- Brutál GAMER (I7-9700K/RX 6800 Aorus/Z370-F CHIP)
- Simrig eladó PS5/PC kompatibilis. (olvass leírást.)
- Ryzen7 2700X/ RTX2060/ 32GB DDR4/ 512GB m.2 alapú konfig/ garancia / ingyen foxpost
- Eladó Fanatec szimulátor szett - Komplett, kiváló állapotban, azonnal használható!
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged