- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Külföldi SIM-ek itthon
- Milyen GPS-t vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Félre ne értsd, nem azért nem vagyok iwiwen + hasonló csodákon, mert félnék valakitől hogy +talál
Itt is kinn van pógári nevem, számom, phs térképen a címem is..anno chaten a képem is fenn volt. De mivel ugye lehet nézni az ismerős ismerőseit, így eléggé kiterjedt user listát lehet nézni, nem bújok senki elöl, de lehet van olyan ismerősöm, aki nem szeretné, hogy valaki nyomozgasson utána..
A régi ismerősömeimet iwiw nélkül is +találom, ha akarom..ha nem lenne iwiw akkor mi lenne?
szerk: a looset arra értettem, aki szájkaratézik itt vagy chaten, egyéb netes helyeken, de még egy telcsit se tud felvenni, és van olyan hülye, hogy iwiwen is ugyanazt a nevet használja, aztán csodálkozik ha valaki kopogtat nála..vagy a keresztnevén szólítja
[Szerkesztve] -
Chaser
legenda
Nekem nem volt/nem van/ nem is lesz..többek között arra jók ezek, ha valakit meg kell találni
sok looser ugyanolyan névvel van fenn, mint chaten, vagy phn, dcn
(#45) ftc : én + megtaláltam olyat, aki azt hitte, hogy nem fogom +találni..
(#46) Trak :szó mi szó, benne vagyok már a korban rendesenált 3-4-5 évvel fiatalabbnak saccolnak személyesen is...lehet a C vitamintól lenne?
+kérdeztem kezelőorvosomat és gyóccerémcemet, de nem tudták +mondani
majd holnap reggel +kérdem a hangokat is, azok mindig segítenek
-
Chaser
legenda
27 éves és 2 hetes leszek holnap
szerk: az se volt semmi, amikor 1x nézegettem a képeket, aztán +fogott az egyik csaj, rámoccantam, kis írogatás, aztán mondta menjek át msnre, adjak én is képet, ok. felmentem, adtam..átküldöm neki: síri csöndna mondom ez hányik tőlem
sebaj, majd a következőt +húzom
aztán kb 1 hétre rá kiderült, hogy a leányzó velem egy lépcsőházban lakik, 2-vel alattam..és én nem ismertem meg
szóval nem hányt tőlem, csak kicsit sz=vatott..szó mi szó: csúnyán beégtem
[Szerkesztve] -
Chaser
legenda
Sajnos az esetek kevés hányadában van az, hogy az írás valamit is elárul/ saját tapasztalat/. Rengeteg lelki beteg, -én csak úgy hívom őket debil - emberke van fenn, aki chaten éli ki magát, főleg csajokból.. chaten szépségkirálynők, szépek, okosak, de fura módon képük nincs, meg nem is látta még őket senki..jah, és sajnos telcsiszámuk sincs..mily fura a világ
Volt egy durva esetem is, a csajsziról akivel írogattam, kiderült, hogy ketten vannak..egyikkel chateltem, a másikkal találkoztam, aztán smseztem mind2vel..végig abban a tudatban, hogy 1 személyről van szó..aztán végére kiderült, hogy egy -sajnos- beteg nőcske próbálta ott élni az életét, a valóságban randa volt, öreg, buta--a csajról akiről a képeket küldte, meg akinek a nevében írt, pont az ellenkezője/ épp ezért nem is értem, első talin mért nem mondta el, hogy addig nem vele írkáltam../, aztán mikor kipattant a dolog kicsit durci lettem, amikor durcis vagyok az nem jó senkinekkiderült hogy az öregebbik nő több éve ezt játssza, a valóságban van egy '' magas pozícióban dolgozó'' férje, aki terrorban tartja..és a nő a chaten élte ki magát. Ha ez akkor kipattan, szép kis ügy lett volna belőle
De a saját módszereimmel raktam helyre a leányzókat...
Ezenkívül mesélhetnék meg pl a chates összetartásokról. Pl duci csajok, ha az egyiket támadás éri a súlya miatt, mind ugrik egyből, talán ezt hívják csordaszellemnek?
Semmit nem jelent az esetek döntő többségében, hogy ki mit, vagy hogy írogat magáról, van pár kivétel, szerényen mondhatom ilyen vagyok én is
Volt elég sok csajom chatről, meg chaten kívül is, annak aki chaten akar ismerkedni egy jó tanács: képcsere, telcsiszámcsere, max 1-2 óra írogatás, aztán tali...Aztán ha jó a csaj, fektessétek meg gyorsan
mert ha elsőre úgy is néz ki, hogy nincs vele gond, 99%-ban biztos kiderül hogy van később..
Asszem ezt a blokkot nekem kellett volna írni30-40 A4-es oldalt +tudnék tölteni ''élménybeszámolóval''...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest