Új hozzászólás Aktív témák
-
Pötyi
őstag
Melohelyemen olyan erős a vállalati tűzfal, hogy a proxyn nem tudunk kimenni a ''nagy'' Internetre csevegni. A belső hálozaton 6-7 éve csináltam egy IRC szervert. (Országos cég, sok városban, sok telephellyel) Na, most ezen a belso halozaton osszejott egy fiú meg egy lány és hát összerakták, amilyük volt, oszt összehoztak egy gyereket. Később össze is házasodtak. Tökre furcsa érzés volt, amikor megmutatta a frissen született gyerek fényképét. Először értettem meg, hogy milyen érzés lehet istennek lenni. Vagyis hát egy pillanatra világosan láttam a folyamatot. Az ok-okozati összefüggést a dolgok közt, ahogy követték egymást a dolgok. Ha én nem írom meg a IRC szerver vezérlő-állományát és nem nyomom le a végén az entert, akkor lehet, hogy ez a két, különböző városból való ember soha nem találkozik és a lányuk sem született volna meg! De itt már nem ''dolog'' vagy ''esemény'' volt az, ami a folyamat végén volt, hanem egy vadonatúj EMBER született - végül is a tevékenységem következményeként! Nagyon nehezen dolgoztam fel! Elég sokat ittam pár napig. Olyanokon mofrondíroztam, hogy mit mondjak majd ennek a lánynak, ha pld. 20 év múlva találkozom vele, kije vagyok én neki? Szia! Volt már olyan szar napod, hogy elgondolkoztál rajta: miért születtél erre a világra? Nos, ÉN tehetek arról, hogy te létezel! Itt már átfordul a dolog filozófiába, nagyon kemény!
- o -
Ezt a történetet azért írtam le, hogy lássátok: sokkal több dimenzió van ebben a témában annál, hogy két hülyegyerek flémel az ircen az amd és az intel processzorokról...
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Mobil flották
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Óra topik
- Opel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged