Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bolondember

MODERÁTOR

válasz tiv83us #38 üzenetére

''Te is lokod a propagandat, ''merhogy az apple minden szart elad'''' - nem ezt mondtam. én azt mondtam, h a tudásához képest nem kicsit drága. nem rossz készülék, de én úgy érzem, h ez a készülék nem ér ennyit (hozhatnám fel a konkurrencia jóval nagyobb tudású készülékeit, akár jóval olcsóbban is)
    ''Tudod, nem sok ember el az Mp3-lejatszos csengohanggal /ami marpedig nagyon hianyzik.../'' - Tudod, a mobiltelefonboom legelején mindenkinek ilyen kis egyszólamú prüntyögése volt (amikor még a rezgésért súlyos tízezreket kellett fizetni, és a készülékek 20%-a ha rezgett ->T10, A2618, 3210 ideje), és volt olyan élményem, h a másfél órás utazás alatt 13szor néztem a telefonomra, mert nem egy embernek volt ugyanilyen csengőhangja, mint nekem...
    ''vagy Te is csak divatbol dobalod a szart'' - nem. egyszerűen a szolgáltatáskínálat/ár arány szvsz khmmm, nem a legjobb
    ''ps: $40 dollaros havi elofizetes...emberek, Magyarorszagon hany ember fizet 7500-8000FT-ot egy elofizetesre ugy, hogy abool 4-500 perc ingyen lebeszelheto? Hetvegen ingyenes halozaton belul? /Biztos vannak/'' - én is köbö 8k-t fizetek egy hónapban, de 2 előfizetésre, összesen 4*1000 perc hálón belül és mazzagos irányba, illetve 200 sms van benne havonta...

''ps2: Kerlek nem kell iPhone-t venned, csak eloszor legyenek tapasztalataid azon kivul amit a szennylapokban olvasss es utana irj. Thx.'' - ha úgy véled, h a 2 legrégebbi mobiloldal (na jó, amiket én ismerek itthon) szennylap (és itt az egyik, ugyebár a Mobilaréna, a PH, ha szabad azt mondanom teljes mértékben integrált testvéroldala), akkor igazad van.

Tudod, nézegettem régebben az Ipodokat, meg kell hagyni, tényleg guszták - csak az árcettli, az nem az igazi - ha két lépést teszek balra bzw. jobbra, sokkal nagyobb szolgáltatáskínálatot találok, ugyanazon a polcon (na jó, nem Apple boltban).
    Tudom, nem kötelező megvenni.
    Tudom.

Engem az zavar a leginkább, h orrba-szájba dícsérik, revolutionary, reinvented, satöbbi, aztán közben meg ''csak'' jó...

ps.: tudod, ez az egész vita olyan szagú, mintha egy félalmafanatikus vitatkozna egy almaszkeptikussal... lásd még parttalan vita... amivel nincs gond, csak ne menjen el egyikünk se a flém irányába... :U

Új hozzászólás Aktív témák