Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• tiv83us

veterán

válasz bolondember #34 üzenetére

Igen. Te is lokod a propagandat, ''merhogy az apple minden szart elad''. Hat ugylatszik sikeresen, szarra buknak az emberek.
    $40 havonta? Na ne nevetettes, a legtobb amerikai $40-120-at fizet a havi elofzietesert havonta, $40 az loszar egy honapban. Mintahogy egy normlais telefoner kiadni $4-5-600-at.

Tudod, nem sok ember el az Mp3-lejatszos csengohanggal /ami marpedig nagyon hianyzik...:U/
    A BT-vel semmi gond nincs, viszont szeretnem tudni, viszont hany iPhone-al volt dolgod az elmult honapban, vagy Te is csak divatbol dobalod a szart, mint az osszes anti-Apple propagandas ember, vagy mint a sok lajoska a Microsoftra? /Nemlattam/fingomsincshogymukodik/biztoscsakszarlehetmer'apple'/.

De tudod mit /nem erdeke hiszel-e nekem vagy sem/, itt ahol eddig a legtobb iPhone-t eladtak, kb 4-5 rossz velemenyt hallottam/olvastam, abbol a parszazezerbol amit eladtak.
    Szoval annyira szar csak nem lehet.

ps: $40 dollaros havi elofizetes...emberek, Magyarorszagon hany ember fizet 7500-8000FT-ot egy elofizetesre ugy, hogy abool 4-500 perc ingyen lebeszelheto? Hetvegen ingyenes halozaton belul? /Biztos vannak/?/ de itt az USA-ban, ez a legalapabb es legolcsobb csomag es kurvara megeri.

ps2: Kerlek nem kell iPhone-t venned, csak eloszor legyenek tapasztalataid azon kivul amit a szennylapokban olvasss es utana irj. Thx.

• tiv83us

veterán

válasz bolondember #28 üzenetére

''-drága
    -túlhájpolt
    -árához képest szűk szolgáltatás kínálat
    -erősen szolgáltatófüggő...''

Draga: Attol fugg hol nezzuk. Magyarorszagon, magyar fizetesekhez kepest az. Engem nem erint.
    Tulhajpolt: Nem ertem.
    Szuk szolgaltatas? Igen, nem tokeletes, de folyamatosan dolgoznak a frissiteseken.
    Szolgalat fuggo? A Cingular /Mostmar AT&T/ a Verizon Wireless elott a legmegbizhatobb tarsasag, nagyonjo lefedettseggel rendelkezik es az elofizetesi koltsegeik is kedvezoek.

Igen vannak vetelytarsak, mint ahogy az iPod-nak, igy az iPhone-nak is vannak/lesznek.
    Persze biztos joval olcsobban, de mint az iPod ''ellenfele'' a Zune, ugyanugy belefognak bukni, mivel az Apple ''sajnos'' eros a piacon es az iPhone es az iPod igenis jo.

Ezt a hiperhajpolast tenyleg kifejthetned, ezt a szot nem ismerem, shame on me.

Lehet draga, lehet, hogy tulhajpolt /fingom sincs mit jelent/, de telitalalat, mint ahogy azt az eladasi statisztikak is mutatjak. En kiprobaltam, nekem elmeny volt. Be is szerzek egyet, ahogy lejar par honap mulva a Sprint-nel az elofizetesem.

• péter007

senior tag

válasz bolondember #28 üzenetére

Hello

Nekem tetszenek az apple cuccok a minimális desing miatt. Az iPohne viszont annyira nem! Lehet hogy az macsik meg tudják ezt fizetni de nálunk nem kesz nagy sikere! Ha jól kinéző tapiképernyős teló kéne akkor vennék egy Mio A701-et iGoval és csókolom! Igaz hogy egy éves és nem néz ki olyan jól mint a Phone de mégis többet ér!

Egyet értek veled itt, most tényleg túllőtteka célon!

Az apple cuccainak sikerében mindig nagy szerepet játszott a desing, amit valljuk be nagyon eltaláltak mindegyik kis kütyüjüknél...

• tiv83us

veterán

válasz bolondember #20 üzenetére

Toled is kerem, hogy fejtsd ki bovebben. Munkahelyemen kb 15-20 ember boldog tulajdonosa az iPhone-nak es senki nem panaszkodott meg semmifele lehuzasra. Az egyeduli panasz eddig az volt, hogy a virtualis keyboard egy kisse alulmeretezett a jomunkaskeznek :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés