- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
Én meg pont azért írtam a példát, hogy ez nem ráutaló magatartás, ez ehhez nagyon kevés. Még egy barom példa, több nem lesz: idegenek lagzijába se mész be mulatni (remélem), még annak ellenére sem hogy ki van rakva az isten hozott tábla. Kéne legalább egy meghívó, ahogy egy nyilvános, bárki által legálisan hozzáférhető wlannál is van meghívó, egy tábla, vagy weboldal, vagy bármi más felhívás, ami azt mondja, hogy te itt és most netezhetsz. Ha nem jut el hozzád ez az információ, vagy nem direkt nyilvános a hálózat, mégis csatlakozol, én azt illegálisnak tekintem, bárhogy is.
A wlanos példa meg pontosan jó lett volna arra, hogy belásd, nem azzal van eldöntve a csatlakozás jogossága, hogy képes vagy-e rá. Tök mind1, mindkettőnknek merev az álláspontja, a vita értelmetlen. -
Lortech
addikt
Hogy a hülye példáknál maradjunk: kocsikulcs a kocsiban, ajtó nyitva:
Te: hm, el kéne jutni x pontba, jéé itt egy autó, ajtó próbál, jéé nyitva (biztos nekem hagyták itt), gyújtás ráad, jééé indul, de kedvesek voltak, hogy itt hagyták nekem, megyek is egy kört.
Valami a használatának az engedélyezését szerintem sosem az dönti el, hogy képes vagy-e használni. Mert akkor én meg feltöröm a védett wlanodat és azt mondom, hogy biztos úgy gondoltad te, hogy pistikének nem szabad, de hekkereket biztos szívesen látsz a hálódon.
[Szerkesztve] -
Lortech
addikt
Fogalmam sincs.
tiv83us: kábeltv: ha lopod a szomszédon keresztül a kábelnetet, akkor az a szomszéd felé okozol kárt, ha meg a szomszéd megosztja neked, hogy olcsóbb legyen, azzal meg a szomszéd károsítja meg a szolgáltatót, közvetetten ''te'' is. Majdnem ugyanazt mondjuk, de mégse.
[Szerkesztve] -
Lortech
addikt
De a kliens már kifizette a szolgáltatás díját, innentől kezdve az az övé, ha más használja akkor őt károsítja. így a szolgáltató nem károsul _közvetlenül_, max oly módon, hogy a megkárosító is előfizethetett volna a szolgáltatásra.
Overlocker: magára vessen persze, de ettől még nem fog legalizálódni a tett, meg nem kell átesni a ló túloldalára (megérdemelte, úgy kell neki stb.)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen1/gen2 // P52 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest