- Samsung SmartTag2 teszt
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
corlagon
senior tag
válasz
Crystalheart #107 üzenetére
ha tudnám a nevét, tudnám a hatásának módját is...
Agent Orange, given its name from the 55 US gallon orange-striped barrels it was shipped in, is a roughly 1:1 mixture of two phenoxy herbicides in ester form, 2,4-dichlorophenoxyacetic acid (2,4-D) and 2,4,5-trichlorophenoxyacetic acid (2,4,5-T).
TCDD-t tartalmazott, ami jofele karcinogen...
A wikis oldal egesz jo a temaban -
kekegsm
őstag
válasz
Crystalheart #107 üzenetére
Ha jol tudom, ezek mar mind kihaltak. Legalabbis a Reglonrol (nem biztos hogy igy irjak, de igy mondjak) ugy tudom, hogy betiltottak. Annak idejen kb 5-6 eves lehettem, mikor ramfrocsent (okorkodtunk a tocsakba bedobalt kovekkel, eszunkbe se jutott, miert van nyaron (eso nincs mar 1 honapja) tocsa... Valami barom kiengedte a felesleget), es szerencsenk volt, mert 1: xezerszeres higitott anyagot kaptunk. De keresztapam hasznalta permetezni, es 1:valahanyszaz-as higitasban meg elmarta a gumicsizmat, cseppfolyos lett.
Lehet hogy nem szivodnak fel, de ha megnezed a meregkonyvet, irjak, hogy hasmenes, hanyas, emelyges stb lehet. Szerintem akkor mar valoszinusitheto, hogy marad is belole. Meg ugye Vietnamban por is volt, amit jol beszippantott a lelegzo emberke, stb.
Itt van leiras: [link]
Szerintem azok a katonak boldogok voltak, hogy latjak a vitkongot, szerintem golyo altal nagyobb volt a halalozasi aranyuk. Inkabb egy esetlegmergezes, mint egy biztoskezigranat...
De jol eltertunk a targytol, azthiszem...
[Szerkesztve] -
kekegsm
őstag
válasz
Crystalheart #103 üzenetére
Honnet tudod, hogy nem gazalarcban mentek oda a katonak?
Ezek a vegyszerek nem csak belegzes utan karosak. Eleg, ha a katona hasraveti magat a foldon, a bore erintkezik a vegyszerrel, aztan kesz. Meg ugye dzsungelrol van szo, ahol bar a levelek lehulltak, de agak meg vannak, meg aljnovenyzet, stb.
Van egy olyan erzesem, hogy az amerikai hadsereg jobban fel van szerelve profikkal, mint a LOGOUTforum...
-
kekegsm
őstag
válasz
Crystalheart #104 üzenetére
Valamiert azert tortentek mellefogasok, es szerintem a penz miatt. Sietseg, keves penzbol vacak tarolo, stb...
-
kekegsm
őstag
válasz
Crystalheart #85 üzenetére
Ezek a vegyszerek villamgyors zoldirtok voltak, lepermetezes utan par oraval mar lehulltak a levelek. Es igazsag szerint, tervezes szerint nagyon gyorsan elmullik a mergezo hatasuk. Viszont nem szamoltak elore par osszetevovel, ami bentmarad a novenyzetben.
A gazdak akkor meg nem tudtak errol, akkor meg nem kerult kereskedelembe.
Egyebkent ilyesmivel permetezik a buzat is aratas elott, hogy ''beerjen''. Leszaritja -
válasz
Crystalheart #85 üzenetére
Ez meg így volt, lombírtóval permetezték az erdőket, amin keresztülvitték a saját katonáikat, aztán azok meg vegyszer mérgezést kaptak. Sokkal több embert ''vesztettek'' mint az északiak
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Crystalheart #51 üzenetére
''és a japánok Pearl Harbornál nagyon felhúzták az USA-t'' - amcsik tudtak Pearl Harbour-ról. Igazából az csak egy indok volt, h belépjenek.
Vagyis, inkább úgy mondom: olvastam több ilyen témájú cikket, könyvet...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Gamer PC - i3 12100f, RTX 3070 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest