Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• quailstorm

félisten

válasz zolikaDB #8 üzenetére

Alapjaiban 2004 óta, egyébként 2001 óta nem nyúltak a Symbianhoz. Ezen én is meglepődtem. Viszont sok téren veri a mai napig az iOS-t. Az ok egyszerű, van az iPhone, meg a többi készülék. iPhone-ból most is van 3 féle és kész. Arra könnyű fejleszteni jó hatásfokkal. Akkor izgultak be a symbianra is jobban az N8 C7 érában a szoftvergyártók(gameloft), amikor ugyanazt a telefont árulták más házakban. Hardverre nehezebb programozni, de a végeredmény sokkal gyorsabb mint bármilyen emulátor. Ugyebár a platformok közti különbséget az Androidnál a virtuális géppel akarták eltüntetni. De ez egyre kevésbé sikerül nekik.
    A Symbian az ARMv4-es érában volt nagy ász, az N-gage még az első kiadású Nindendo DS-t is veri. Aztán egyre inkább lassult a fejlesztés. A másik amivel az N95-öm pórul járását lehet magyarázni, hogy akkor még nem volt másik symbis 3D gyorsítós telefon, és nem érte volna meg fejleszteni.
    Egyébként az első telefon ami meggyőzött arról hogy a kapacitív érintőképernyő only nem hülyeség, az a Nokia 701 volt. A Belle az jól esett, de későn jött, nagyon későn. A galaxy S2 nekem nem volt meggyőző, gyors, de nem eléggé, és nem elég prémium. Na meg a touchwiz... nekem az olyan óvoda stílus, főleg az első kettő(1.1; 2.0) A 3-4 az jól használható, de a design akkor sem tetszik teljesen.

Új hozzászólás Aktív témák