- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Netfone
- Körvonalazódnak a Xiaomi 16 specifikációi
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
osztraksajt
őstag
Olvasom a s hozzászólásokat, de azért az látszik hogy sokaknak fogalmuk sincs hogy sima szkennerrel nem lehet diát beolvasni, ahhoz spéci diafeltétes szkenner kell.
A diáknak nem romlik idővel úgy a minősége mint a papírképeknek, nem szamárfülesedik, sárgulnak, fakulnak, az oldalsó lyuggalt megvezetés miatt pedig sokkal gyorsabban/pontosabban pozicionálható mint a papírkép. Ha a régi fotóimat szeretném digitalizálni akkor ez egy elég jó megoldás lehet. Bár van ennek iphone mentes változata ami USB-n működik illetve SD kártyára dolgozik saját kamerával, viszont az iphone kamerája garantáltan jobb minőségű mint ezeknek az olcsó kütyüknek a kínaszökevény beépített vacakjai.
Szóval az előttem kommentelőkkel ellentétben én látom az értelmét, nekem is alsó hangon ezer darab körüli régi kép van itthon aminek a szkennelésére még nem vitt rá a lélek, ezzel viszont nagyságrendekkel gyorsabban és jó minőségben megoldható lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest