- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
totj80
tag
válasz
alkatraz3000 #78 üzenetére
Ez a baj,ezért kérdeztem tud e valaki biztosan jo minöséget,mert nekem tényleg az kellene.Az idoki meg isamurai meg az itteni ibudaszerviz ,ezek milyennel dolgozhatnak?Már egy A cuccal is megelégednék,mert ahogy látom szinte lehetetlen jobbat találni.
-
totj80
tag
válasz
alkatraz3000 #76 üzenetére
Nem tudom,de én ugy értelmeztem,hogy bontott van csak gyári, de csinálnak A-B-C minöségü utángyártottat és azokat lehet kapni,de otthon szinte csak a legvacakabb van.Ezért irtam tud e valaki A minöségüt vagy bontott jo gyárit. De lehet én értelmezem rosszul, Ti jobban értetek hozzá.
-
totj80
tag
válasz
alkatraz3000 #44 üzenetére
Szintén ,nekem is az a gyári ami magátol a gyártotol származik 100 % ban.
Szabie93: Attol még elhiszem,hogy a tied is az csak az üveg nem és nálam már sajnos kilöve igy.Pedig jo lett volna.
-
Szabie93
tag
válasz
alkatraz3000 #44 üzenetére
Jelenleg iPhone 6-os szériához van olyan ami a gyárból került ki, de elég kicsi mennyiség, ergo szinte lehetetlen másképpen megoldani
-
Szabie93
tag
válasz
alkatraz3000 #41 üzenetére
Most nem fogok elkezdeni kötekedni, DE ha egyszer gyári panel van benne akkor miért nem gyári? Ha kiszerelnék egy 5s kijelzőt és egymás mellé tenném, nem mondanád meg, hogy melyik a melyik, és beszerelés után sem. Attól pl nem gyári a gyári készülékház, ha az alján meg a tetején kicserélem azt a kis üveg lapot?
Egy olyan dologról beszélünk, aminek funkcionalitása nem számottevő, ha levágatnám a panelről az üveget úgy is működne tökéletesen a készülék
Részemről ennyi, innentől csak olvasok
-
Szabie93
tag
válasz
alkatraz3000 #38 üzenetére
Úgy, hogy a kijelző az gyári. Az hogy egy üveg lap van előtte mit számít? iPhone esetében nem az üveg s digitizer. Nem én ragasztom össze, hanem egy olyan partner cég akik ugyanazzal a vákum teschonlógiával dolgoznak, mint a Foxconn. Nem tudod megkülönböztetni semmilyen téren, mert mind kinézetben mind szolgáltarásban ugyanazt nyújtja (hiszen a panel gyári benne).
-
totj80
tag
válasz
alkatraz3000 #33 üzenetére
De beszerezni sem lehet ezek szerint. Pedig nem akarok szart beletenni. Olyan legyen mint amilyen volt eredetileg,ugy akarom használni,nem fos szar alkatrésszel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Óvodások homokozója
- Milyen SSD-t vegyek?
- Gmail
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kerékpársportok
- Gumi és felni topik
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- További aktív témák...
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Komplett új gép eladó Ryzen5 8400F nettó áron!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 7410
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HP OMEN MAX 16T-AH000 - Ultra 9 275HX, 32GB, 1TB SSD, NVIDIA RTX 5090
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest