- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nigér
őstag
Ááá.
Ezt az izét vagy egyáltalán nem, vagy a megjelenéskor "kellett" volna elolvasnom, mert ebben a hőségben durván lezúzott. -
Simi87
senior tag
válasz
Stanley-B. #50 üzenetére
6-ra már nem vettem, nem is fogok.
-
Mr.Silkó
veterán
Remélem nem lesz több ilyen jellegű reklám az oldalon -mindegy, melyik céget vagy annak termékét hirdeti -, ez borzalmas és színvonaltalan.
-
pengwin
addikt
válasz
Stanley-B. #33 üzenetére
Trident case, meg valami edzett üveg fólia az előlapra?
-
r3dsnake
nagyúr
Hatékony iPhone tok vásárlás forgatókönyve? Felmegyek eBayre és megveszem tized áron, mint az itthoni túlárazott cuccokat.
-
m1lan
őstag
A zárás után Lakatos Kárlosz Ráfáel sietve toppan be egy feszítővas segítségével az iPhoneSzervizBuda.hu üzletébe. Eladót nem lát sehol, így kedvére válogat, majd a pár órával korábban
eltulajdonítottvásárolt iPhone 6 készülékére helyezi új tokját.Hepiend.
-
Touch-ko
őstag
Nemtudom, nekem mint tulajnak mas a tapasztalata
nekem se nem valik, se nem foszlik, se nem esik szet. Sot, a tobbi iPhone6 is ilyennel van hasznalva a csaladban es senki sem panaszkodott meg tavaly ota
Biztosan en csinalok valamit rosszul. Sot a premierkor vasarolt iPad Mini Retina gyari ProductRED tokja sem foszlik. A szinten gyari Apple iPad3-nak (2012-ben lett vasarolva), most kezd szetjonni az alja, am meg minig teljesen hasznalhato 2.5 evvel a vasarlas utan. Ez nem a bor, hanem a szintetikus (polyurethen asszem az anyag neve).Szoval felhasznalokent
-
Simi87
senior tag
válasz
Stanley-B. #33 üzenetére
Az meg pár hetet bír, és lemállik a telefonról.
-
decoati
aktív tag
Ha már szürreál (magyar építőipari melósoknak iPhone6 tokot vesz a főnök), legalább kimaxolhattátok volna...
-
Stanley-B.
őstag
borzasztó tokok, a gyári bőrtokon kívül nem találtam még olyat amit el tudnék viselni iPhone-on (meg iPaden).
Az viszont nagyon jó. -
Simi87
senior tag
Csak a kommenteket jöttem olvasni.
-
no more
veterán
Legalább eltakarják az iphone6 rusnya hátlapját.
-
mizoli
addikt
Ne mondjátok már, hogy "cikk".
Ahogy Simi87 is írta, ez egy reklám.
(Hozzátenném, nyilván fizetett reklám, amivel semmi gond.)
Hogy jó, vagy rossz, arról lehet beszélni, de ez ízlés kérdése. -
janeszgol
félisten
Az Ötödik jelenet tokja baromira tetszik. Stílusos. A többi uncsi.
-
Touch-ko
őstag
Orulok, hogy nem csak en tartom nevetsegesnek a cikket
Az ertekeles, (mint nagyon sokszor) nagyon gaz.. A tokok egyszeruen izlestelenek. A tortenetek viccesek, kicsit olyan, mintha valami gyenge konyvet olvasnekSzerintem az emberek nagy tobbsege sosem vasarolna ilyen es ezekhez az ocsmanysagokhoz hasonlo tokokat.
Maradnek a gyari Apple bortokomnal. -
joey04
titán
válasz
Jeanne d'Arc #18 üzenetére
Tokoról lehetne sokkal többet is írni, akár még értelmes cikket is... De ez most sajna nem ilyen.
-
"Érdekes" cikk volt, azt soha nem gondoltam volna hogy tokokrol ennyit lehet irni foleg ilyen talalassal.
-
joey04
titán
jaj de gagyi ez a "mesés" stílus...
-
Wesder
titán
Végig sírtam a nevetéstől :'D
-
Ennek a cikknek már az elejébe belefáradtam...
-
Mr.Grincs
veterán
Nahmost nekem iphone 5S készülékem van...szpészgréj....Elolvastam a cikket, de sajnos nem tudok az én készülékemre tokot venni mert nem arról szól. Akkor most vegyek egy iphone 6-ost, hogy legyen egy zsiradék tokom?
Viccet félretéve vettem tokot, csak nem a cikkben említett helyről és nem ilyen áron
Ebay->MasterCard->uv zöld szilikon tok 0.99 ingyen postával, kínából az annyit jelent, hogy 436 Forint. Amúgy meg nem mindegy, hogy milyen tokban pókhálósódik be az érintő és folyik el az lcd kijelző ha éppen pofára esik. -
Szerintem pl.
De csitt! Ne mondjátok meg nekik! -
alevan
őstag
Ez még viccnek is rossz.
(#8) Simi87 És még annak is gyenge.
-
-Skylake-
addikt
Azért ha már iPhone , az Element Case tokok belefértek volna még ebbe a cikkbe szerintem...
-
Simi87
senior tag
Ez fájt.
-
Zoja™
őstag
Második jelenet - Anyai ösztönök
Délelőtt 9:14 perckor egy kedves, jó kisugárzású, határozott hölgy jelenik meg az iPhoneSzervizBuda.hu boltjának bejáratánál. Belépéskor vidáman köszön és a pultra helyezi iPhone 6 Plus készülékét, amelyet a férjétől kapott karácsonyra, hogy nagyobb kijelzőn élvezhesse a családi (homemade)... khm...khm...
-
Csapoati
nagyúr
A nyitást követően elmondja, hogy a Boráros téri építkezésen tevékenykedő dolgozóinak szeretne strapabíró iPhone 6 tokot vásárolni.
Totál valós élethelyzet, hogy az építőipari melósok mind i6-tal nyomulnak, főleg mifelénk.
-
törölt tag
Ok, hol vannak a valóban kelendő tokok? Pikacsús, hellókittis, szarovkis, stb.
-
batai15
félisten
love story szifon verzióba nem lesz?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ki az, aki szerint egy tokvásárlás unalmas dolog?
- Medence topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hobby elektronika
- Windows 11
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Flip6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest