- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
Új hozzászólás Aktív témák
-
RenegadeC2
aktív tag
#27: Mint írtam, relatív. Persze, nekem is van öt, csak a többi a fiókban pihen
Attól még ugyanúgy a nevemen van mind és statisztikát képeznek.
De egyébként tök egyszerű a megoldás: nem olvasod el a cikket, ennyi. Engem pl. nem érdekel a vízhűtés. Ha el is olvasom valamelyik ezzel foglalkozó írást (haladjunk a korral ugye), tuti nem szólok hozzá. Nem fogom beírni hogy nekem unalmas, mert lehet hogy másik ezer embernek nem az.#32: Engem sem érdekelnek (már) annyira PC-n a játékok, szám szerint hárommal játszok rendszeresen, abból kettő natív Linux-os. Mondjuk egy Bejeweled, Tap-Tap Revenge2, stb. szerintem játszhatatlan gépen.
Nem csak a retro játékokról van szó, némelyik nagyon igényes grafikával rendelkezik, kihasználja a telefon képességeit. Például a Tap-Tap, ami a multitouch-ot is. Az összes ismerősöm imádja (16-40évesig) pedig tulajdonképp ha jobban belegondol az ember, egy "nagy baromság" az egész, mert semmi mást nem csinálunk, mint golyókat püfölünk a megfelelő időben és helyen. Mégis hihetetlen élmény, mert jól elő van adva, hangulatos, és leköti az embert.Ezt más platformon nem kapom meg, pedig sok olyan játék van fent, ami előzőleg már megvolt Java vagy Symbian verzióban.
-
RenegadeC2
aktív tag
#13: Tudod hány játék van az AppStore-ban? Több ezer, és mindenkinek más a kedvence. Te sem várhatod el a tesztelőktől, hogy mindet bemutassák
#14: Számomra nagyon érdekes, hogy PC-n egyszerűen nem tud lekötni. Nem tudom miért, de ez van
Telefonon meg órákat tudok vele játszani.
#20: A 9-es hsz. flame volt, értelme nulla, nekem nem hiányzik
-
RenegadeC2
aktív tag
#9: Szerk: látom közben törölték...
Bejeweled alapmű, mióta létezik, az összes telefonomon fent volt. Ajánlom mindenkinek, bármilyen platformról legyen szó.
Tiki Towers is jó, csak majmok helyett lehetnének más figurák, mert nálam a röhögőgörcs tölti ki a játékidő nagy részét
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- EAFC 25
- Futás, futópályák
- OLED TV topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HP notebook topic
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest