- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- 8300 mAh, maradhat?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Champipi
aktív tag
Na hát megvan a kis 3GS két hete, és maga a teló szuper, de a játékoktól nem hasaltam el. Néztem a GTA klónt, néztem Modern Combatot, de valahogy egyik se nyűgözött le. Rolando 2-t is megvettem, de abból is csaka tutorialt csináltam meg, valahogy alábbhagyott a leklesedésem...
Ami eddig a legjobban bejött az az, ahol a gyémátokat kell 3-asával felrobbantani, ilyen logikai, ügyességi, ahol meg szabad cserélni a gyémántokat, hogy 3 legyen egy színből egymás mellett.
Azért ez jött be, mert metrón, meg vonaton elég cikisnek érzem, hy valaki maga előtt hadonászik a telójával, meg ott forgatja jobbra balra, mint egy hülye, hogy mindenki őt nézze. Az ilyen alkalmakra inkább valami diszkérten végezhető cucc kell, és a gyémántos pont ilyen.
Tudnátok még ajánlani hasonlókat?
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest