Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Yettel topik
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Touch-ko
üzenetére
- az egységes felület maradhat, viszont legalább témázható lehetne...attól még egységes maradna...cm10-re is bármilyen témát tolok fel, mindíg holo marad...ha te nem érzed uncsinak, megértem azt is...igazából a wp felülete első blikkre nekem is uncsibb volt...
- aki a T-Mobile G1-et használta, annak fejtorést okozna a váltás, persze...már akinek gond a fejtörés...szóval ezek a dolgok mind kétoldalúak...habár az android csak 4.0 óta holo, és aki ics-ről vált 4.2-re, annak már biztosan nem okoz fejtörést...
- az iphoneon meg még tetszik az ios, ahhoz képest, hogy ugyanaz a rendszer 10"-en hogy néz ki...pár gyéren elszórt ikont lapozgatsz csupán jobbra-balra...android-nál is ugyanaz a rendszer van tableten, és mobilon is, viszont tableten tablet-rendszerként viselkedik, és olyan érzésed is van tőle...
- az android innovációit most nem sorolom...a rendszer átírása meg igenis lehet innovatív, mivel az nem csak a külcsínt jelenti...
- "Az, hogy a konkurens cegek pedig mindig minden termekuket az Apple-hoz hasonlitjak, elarul sok mindent.." - és tényleg...habár az iphone 5 - ios 6-nál már csak a megszokás miatt csinálják szerintem...
- "MEg mindig az iPhone a leginkabb felhasznalobarat eszkoz a mobiltelefonok es a tabletek piacan. Hiaba fel evtizedes.." - nem, szerintem a gombos nokiák...
amúgy tényleg könnyebben használható mint az android...de ez nem mindenkinek fontos, ez is kétoldalú...én pl 1.5 óta vagyok androidos, és nekem gyerekjáték a kezelése, sőt 5 perc alatt akár romot is cserélek, és visszaálítok minden adatot/alkalmazást rutinból...ugyanakkor apám iphoneos, és az sgs-em zárképernyőjét sem tudja kioldani...(#365) ZooLee: "Mondjuk azért te sem dobnád ki bánatodban a telefonodat az ablakon, ha az optimalizálás következtében nem egy, hanem két-három napot menne el..." - ez igaz, és dögségükben inkább 4000mah-s akksikkal tömik tele a telókat...kivételek a nexus-ok...és persze a magamfajta romozgatók...íme egy képernyőkép, jb-vel sgs-en 1500mah akksival...ugyanezt megcsinálhatnák már gyárilag is:

szóval 2-3 napot megy el

Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4681
- Bomba ár! HP ZBook 15u G3 - i7-6G I 8GB I 256SSD I Radeon R7 I Cam I W11 I Garancia!
- HP EliteBook 830 G6 13,3" i5 8365u, 16GB RAM, 128GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
amúgy tényleg könnyebben használható mint az android...de ez nem mindenkinek fontos, ez is kétoldalú...én pl 1.5 óta vagyok androidos, és nekem gyerekjáték a kezelése, sőt 5 perc alatt akár romot is cserélek, és visszaálítok minden adatot/alkalmazást rutinból...ugyanakkor apám iphoneos, és az sgs-em zárképernyőjét sem tudja kioldani...