- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- Apple Watch
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
FefeeX
veterán
Szerintem lassan azért ez a divat is el kell, hogy múljon... Legalábbis, hagyni kellene a hiteleseket tanulni, hátha akkor nem ismétlődne meg újra meg újra a más pénzéből vagánykodás... (sajna elég csúnyán sikerült, és nem mindenkire igaz, és ezért értem azt is hogy van akinek kell a segítség, DE a többség nem ilyen, és egyesével kéne válogatni, kin kell segíteni, és kin nem.)
-
FefeeX
veterán
Azért Németországnak is nagy a keresztje, ők azok akik kihúzzák a sz@rból a más államokat. Más ott a helyzet, mint ahogy a többi említettnél is. Ettől függetlenül el kell választani az egyént a válságtól, mint mondtam. Nálunk is, hidd el, rohadt sokan megveszik majd, pedig nálunk a nyavalygás is maximumon megy, egyén szinten is. Szóval attól még, hogy látszatra minden rendben van, onnan is jönnek hírek, és bizony azért ott sincs minden rendben.
(A válságot amúgy sosem az a réteg szívja meg, akinek amúgy lenne pénze csúcstechnikára, azért ezt is tegyük hozzá) -
FefeeX
veterán
Dehogy vannak, olyan W lesz a válságból, mint a huzat... Végig megy a sz@rakodás, kb 6 EU ország van a csőd szélén, csak még tartják magukat a görögökkel ellentétben. A maradék eurozónás országok nem akarják segíteni csődközelieket, most vagyunk legközelebb az eurozóna bedőléséhez. De aki kicsit is ért hozzá, és olvas, az ezeket tudja... Kemény a helyzet, annak ellenére, hogy persze, sok helyen a vásárlói réteg szinte semmit nem érzékel (pl a görögök is csak most kezdik érezni, hogy gáz van, nálunk pont ezt akarják elkerülni, ugyanis minket lazán hagyna benn rohadni az EU, nincs eurónk, kis ország vagyunk stb) Ezért mondtam, hogy ha valaki akar egyénen felül gondolkozni, mint a footprintnél, akkor tud, és láthat dolgokat, amikről addig butaságokat gondol és ír.
Kiemelném, hogy ezeket több portfolio.hu-s előadás meghallgatása, és a hírek követése mellett írtam, nem csak úgy a levegőbe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Goddess of Victory: Nikke
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- LG LCD és LED TV-k
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Windows 7
- Autóhifi
- További aktív témák...
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Lèpj be a jövőbe! Kamatmentes rèszletre is!
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
- HPE ProLiant DL380 Gen9 12LFF 2U rack szerver, 2x E5-2680v3, 64GB RAM,10G, ÁFA-s számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest