- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aftereffect
tag
Hogyan csúfítsunk el egy egyébként szép telefont? Itt a prohardveren erre is megtalálod a választ..
-
m@xsys
senior tag
Case-mate Vroom tokot nagyon ajánlom mindenkinek, 1xűen sokkal jobb mint az 1500 Ft kategoriás hasonlók, merevebb, nem szedi annyira a port mint az olcsóbbak. T-Mobilnál olcsóbb 500-al mint máshol (Speed)
-
B.Gaboo
tag
Vroom tokkal minőségben nincs gond, egy ideje már nyúzom 3g-n. Egyetlen baj vele, hogy a dock gyakorlatilag használhatatlan vele
Kinézet pedig izlés dolga, 4esen eddig nekem sem volt meggyőző darab. Maradok is 3g-n egyelőre (persze csak ezért
)
-
Sziasztok!
A fekete Brando tokra tudtok adni egy linket vagy egy cikkszámot, elnevezést mert nem találom a gyors boltban.
Előre is köszi!
-
joey04
titán
Én is ezt használom, már 3G-re is ilyet akartam, csak tudtam, hogy a 4-re majd újat kell vennem, így megvártam vele a 4-et.
Szerintem nagyon jó, én szeretem. Nem mellesleg tényleg tökéletes megoldás az antenna gondokra. Egyedüli hátrány, hogy ha pár nap után kiveszem a tokból a telót, akkor a vártnál szvsz több kosz van a hátlapon... De ezzel meg is cáfolom azt a marhaságot, hogy a tokban karcolódik az iPhone 4. -
talamasca
senior tag
A VROOM esetében valaki hazudik...
Ára: 4,690 Ft
Itt az ár! -
ATM_automata
őstag
Hát.....megnéztem ezt a második felvonást is, de ha megköveztek akkor is leírom, hogy ez a cucc minden tokban szarul néz ki...illetve minden tok szarul néz ki rajta, amiből kilátszik a telefon...
Az előző iPhone gumi tokjait annyira irigylem...azon nagyon patent volt szinte az összes...de ezen a kocka cuccon nem mutat egyik sem, amit eddig ezekben a tesztekben láttam.
-
edward2
addikt
A Brando slim pouch oké, de a többi?? Ezért vesz ember iszonyat drága telefont hogy ócskaságba öltöztesse?
-
m@xsys
senior tag
Case-mate Vroom-ról kinek mi a véleménye? Érdemes ilyenbe bujtatni az iPhone-t.
Most dobtam ki éppen egy speck tokot, ami nagy csalódás volt. Levált a gumi és 2 kivétel után meg is repedt, ennél többet vártam volna
Új hozzászólás Aktív témák
ma Újabb tokokat próbáltunk ki az iPhone 4 készülékhez.
- Fujifilm X
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Futás, futópályák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- További aktív témák...
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- DJI Mavic 2 Pro drón szett - 1" Hasselblad kamerával
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! LG 27MP58VQ-P 27 FHD 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest