Hirdetés

Tartozékblog: iPhone 4 védőtokok - második rész

Folytatódik az iPhone 4 védőtokokról szóló sorozatunk: most egy olcsó univerzális műbőrtokot, egy Case-mate szilikontokot, valamint egy sportoláshoz szánt karpántot próbáltunk ki.

Az univerzális tokot a Brando gyártja, de magán a kiegészítőn semmi erre vonatkozó információ nem szerepel, márkajelzést tehát ne keressünk rajta. A tok kívül fekete műbőr, belül viszont már valamilyen finom anyag, hogy véletlenül se karcolja meg a telefont. Felülről kell belecsúsztatni a készüléket, a kivételhez egy anyagdarab is a segítségünkre van, ami valóban praktikus.

 

A Case-mate szilikontok a Vroom nevet viseli, ez sokak számára ismerős lehet: a korábbi almás mobilokhoz, de más telefonokhoz is elkészült ez a fantázianevű termék, különös ismertetőjele, hogy a hátlap egy gumiabroncsot mintáz. A gyártótól megszokott igényesség jellemző a tokra, percízen illeszkedik mindenhol, a csatlakozókat ugyanakkor szabadon hagyja, a hangerőszabályzó és bekapcsoló gombokat viszont egy vékony gumiréteg fedi.

Végezetül egy karpánt maradt, megy főleg a futás szerelmeseinek lehet hasznos. A telefont felülről kell belecsúsztatni a tok részbe, amit aztán egy patenttal lehet lezárni. A cuccot egyébként tépőzárral kell rögzíteni a felkarra, praktikus közvetlenül a bőrünkre, mert így egyáltalán nem csúszkál. A tokban a gombok és csatlakozók teljesen szabadon vannak, nem úgy mint a kijelző, amit egy átlátszó fólia védi az esetleges sérülésektől. Ez egy kicsit "felhullámosodik", de szerencsére nem akadályozza a telefon használatát.

A Brando portékája bruttó 1990 forintba kerül, ami egy szolid külsejű, zsebben is könnyen hordható műbőr tokért teljesen elfogadható. A Case-mate Vroom ára 4690 forint, amihez egy törlőkendő és képernyővédő fólia is jár. A karpánt árcetlijén 3990 forint szerepel. Mindhárom kiegészítőt a Speedshop adta kölcsön.

magyarizs

Előzmények