Új hozzászólás Aktív témák
-
debrejo
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #55 üzenetére
Értem, ezen valahogy átsikottam amikor olvastam róla, vagy csak simán nem említették. Még egy kérdés. ha postolni akarsz valamit, mennyire nehéz csak bizonyos körnek vagy köröknek ezt megtenni? fb-n ez valami borzalom, egy bizonyos tartalmat csak egy bizonyos csoporttal megosztani.
-
debrejo
senior tag
Tehát a saját barátaidat tudod "körökre" tagolni. És ha mondjuk én az egyik "kört" elnevezem egykólásnak, a másikat kétkólásnak, és a csajokat gyakorlatilag osztályozva ezekbe rakom be, azon kívül hogy ezzel ledegradálom, miben érinti őket ez hátrányosan? Ha valakit akkor gondolom engem vesznek elő. Ha elővesznek.
Ez esetben nem szabad boldog-boldogtalant felvenni barátnak. Talán itt nem lesz divat a nekem több mint ezer barátom van szöveg. Aki meg elmegy kurvának, ne csodálkozzon ha... -
debrejo
senior tag
Válaszolnék de már megválaszolták.
Belenézegettem, olvasgattam a G+-ról, intrót is megnéztem, kizárt hogy egy reggel felébredve a "palesztin nemzeti szeparatista felszabadító egyesület önkéntes öngyilkos tagok squad "-jának a tagja legyél. max egy felkérés érkezik, amit vagy elfogadsz, vagy nem (hint: a robbanó bomba állítólag fáj, én meggondolnám). Amiben jobb mint az fb-n belüli csoportok, hogy sokkal átláthatóbb. face-en tagja vagyok olyan 40-50 csoportnak. Iszonyat káosz az egész és nagyon sok idő mire átnézegetem. Ez a circle megoldás sokkal egyszerűbbnek, átláthatóbbnak néz ki. Ebben biztos jobb lesz mint az fb, a többi majd elválik. -
debrejo
senior tag
A körös megoldás szerintem ezerszer jobb mint a mostani fb-n az ismerősök szelektálása. btw nekem is dobhatna valaki egy meghívót: debrejocokukacgmailpontcom. Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Witcher topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nyaralás topik
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest