- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
JoeMiller
tag
Valamiből az ügyvédeknek is meg kell élni...
-
NogeOne
tag
Jogos a sok per
-
DemonDani
addikt
-
DemonDani
addikt
Nem igen tud senki sem olyan céget mondani, ami nem ipari kémkedik...
meg ennek semmi köze a samsung apple perekhez, mivel a samsung adta el az infót, ezeket tudta a samsung csak eladta másoknak. teccikérteni?
nem lopta a samsung, hanem ő adta ki másnak.
-
kicsizoz
csendes tag
Csak én olvastam úgy a hírt, hogy a Primary Global Research vezetője lopott a samsung-tól, amiért a lopásban közreműködő samsung alkalmazottat polgári peres eljárás alá vonták?
Lehet nem vagyok elég elvakult vallási fanatikus az ilyen hírek értelmezéséhez?
-
bakter24
őstag
Mindenki lop ezt-azt, ez nem meglepő. Akkor van csak gond, ha kiderül. Viszont ha valakiről kiderül, akkor ugye az nem bizonyíték arra, hogy a többiek nem tettek ilyet. Bocs, ha ezzel megsértem a trollkodás etikettjét, de nincs olyan, hogy ki a hibás. Plusz egy ilyen hír mindkét cégnek ingyenreklám, hiszen máris beszélünk róluk, és a világ is ezt teszi. Odáig megyek, hogy lehet semmi sem történt, csak cirkusz a népnek.
-
otoaak
tag
válasz
cheatergs #32 üzenetére
Az ipad kijelzot memoriat es procit a samu gyartotta. Az akkori samu vezeto meg infokat adott ki ezekrol egy masik cegnek Az nem derul ki a cikkbol miert rugtak ki, de mar nincs a samunal az illeto.
A tobbieknek meg grat akinek ebbol az jott le, hogy mindenki a samunal lop/csal/hazudik stb.
-
Pantal
senior tag
Vajon miért szorongatja most a tökeit az Apple? Most kínozza, ahogy tudja, aztán otthagyja.
-
Ricardo
titán
Ez gennyes dolog volt, de egy emberről van szó, nem a cégről. Ha Steve beperelte volna a samsungot nem az almát fikáznák az emberek, de a cég perelt. itt egy ember lopott, és adott el infót. kapja meg érte a büntetését. Látom már megy az "ilyen a samsung" duma
Allure:
"Ha az Apple csinálta volna ugyanezt már menne a fröcsögés."Az Apple minden évben elhagyja az aktuális készüléket megjelenés előtt
-
cheatergs
senior tag
Én itt röhögök magamban egy perce, mivel nem értem, hogy mit olvastam. Az már lejött, hogy velem van a baj, mivel mindenki másnak világos a téma, így jobb, ha megkérdezem: egy Samsung vezető adott el Apple titkokat?
Az még okés lenne, ha korábban az Apple-nél dolgozott, közben meg zsebre is, majd átment a koreaiakhoz, és a mostani balhéban derült ki. De a hír szerint 15 éve helyben van.
Akkor eszerint először ellopta az Ipad-terveket a Samsung, majd ez a vezető túladott rajtuk?
Vagy hogy van ez?Pedig nem szívtam és nincs alkohol a környéken.
-
eXodus
őstag
Vagy megint nem használják az agyukat a fanboyok....
Samsung alkalmazott adatokat adott el bizonyos termékeik alkatrészének mennyiségéről/ típusáról a pgrnek.
Apple alkalmazott egy még szigorúan őrzött prototípust adott el a gizmodonak.És a hülyegyerek levonja a következtetést h a samsung a hibás.
-
bok92
addikt
Egyik kutya, másik eb...
-
JMarco
csendes tag
Ipari kémkedés? Nincs itt szó ilyenről (legalábbis a cikkben), ők gondolom a kijelzőről adtak el információt, amit ugyebár ők gyártottak, viszont biztos volt valami titoktartási szerződés, de egy kis plusz pénz sose jön rosszul. Az meg hogy perelnek, nem csoda, nem is lenne ekkora hírértéke a dolognak, ha az Apple nem vitte volna ezt túlzásba már a Galaxy tab családdal.
-
PR0JECTNR56
addikt
Samsung-ék elemükben vannak.
Az meg hogy kiderült, hát na így alakult, nem tud meghatni, az Apple-nek ettől most nem fog összedőlni a világ. Ipari kémkedés volt/van/lesz minden megy tovább. Még valami: Maradt még popcorn? -
GALARDO
addikt
Nem meglepő, ilyen a Samsung.
-
Pezsi
csendes tag
ez itt nem a samu sara csak pár emberé.....
-
havenger
tag
Nos igen, a legtöbb híroldal is szivárogtat az apple termékeiről. Az iphone 5 sem létezik még hivatalosan, mégis naponta új alkatrészekről olvasunk. Én a reklámok miatt még pénzt is kapnak érte.
Persze nem szép dolog, amit tett, de el is távolították a helyéről, ahogy olvasom. -
Pete55555
addikt
válasz
zsirfecske #9 üzenetére
Így van, ezt akartam én is írni. Persze attól még nem szép dolog, de ne tegyünk már úgy, mintha a Samsung lenne a gonosz cukrosbácsi az Apple meg az áldozat, a többiek meg feltartott kézzel lennének...Benne van ott mindenki rendesen a dologban, a különbség az, hogy nem mindenki perel, ugye. -
mrhitoshi
veterán
Nem értem az összefüggést, a Lopás és a között, hogy ha én eladok y-nak egy terméket, akkor x-nek adok azokról infót. Nem hiszem, hogy itt kezdődne a lopás, de ettől függetlenül, nem szép dolog etikailag.
-
Picco
addikt
nem hat
mondjuk nekem most ugy tunik hogy egy konkret ember penzehessegerol van szo. kivancsi lennek hogy kinek szivarogtatta ki
-
=Mentor=
őstag
Na igen, a Samsung se megy a szomszédba egy kis zsiványságért.
-
Tigerclaw
nagyúr
Ez azért már komoly dolog, és tetszik hogy komolyan is veszi a hatóság.
-
Sofian
őstag
Maradjunk annyiban, hogy az eddigi legnagyobb szivárogtató egy Apple alkalmazott volt...
-
GGGBR
tag
A Samsung ipari kémekben az Apple ügyvédekben erős...
-
zsirfecske
addikt
válasz
peugeotmate #1 üzenetére
ne keverjük a szezont a fazonnal: mindenki (ipari) kémkedik, de nem mindenki perel
-
Hunter2
addikt
válasz
peugeotmate #1 üzenetére
látom nem jött le a lényeg, nem loptak infót hanem eladtak.
-
kolosanyi
veterán
Leugrok pop cornért...
-
mégis milyen infót lehetett erről kiszivárogtatni?
-érintőképernyős lesz
-nebazd!
-nagyfelbontású
-tessék itt a 38rugó. megérdemelted -
Cathfaern
nagyúr
Szemét köcsög Apple, aki minden alap nélkül, csak pénzhajhászás céljából perel?
-
peugeotmate
őstag
Nekem ezek után pláne ne védje itt a Samsungot senki, hogy nem lopdosnak össze maguknak egy csomó infót, majd mintha mi sem történt volna, azokat felhasználva bocsátják áruba termékeiket.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung korábbi vezetője szivárogtatott ki üzleti titkokat az iPad hivatalos premierje előtt.
- Wise (ex-TransferWise)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vírusirtó topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Gitáros topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple Pencil USB-C (A3085) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Apple Magsafe töltő eladó
- Samsung S Pen érintő ceruza gyári, újszerű, több db
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- AKCIÓ! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest