- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iOS alkalmazások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Touch-ko
őstag
Oke, en a megjelenes utani elso heten telepitettem fel a Lion-t. Egy ismerosommel egyutt telepitettunk egyet nekem, egyet neki.
Mivel o sem talalta meg, illetve bementem a Regent Street-i Apple boltba, es ott beszelgettem a sraccal, es o is azt mondta, hogy tudomasa szerint nem lehet beallitani, igy fel is adtam a tovabbi kereseset.Ennyi a tortenet.
-
Xero
nagyúr
Hosszú évek óta bővített info sávot használok a desktop elemeknél. Még a dev verziókban sem hiányzott ez a lehetőség.
A Finder info sávra nem esküszöm meg, de nem rémlik, hogy reportoltam volna a hiányát, mert biza ez is be van kapcsolva legalább az új Cocoa finder korszak óta. -
waverider
senior tag
háttérvilágítása is van, nem tudja valaki?
-
Touch-ko
őstag
Vegigprobaltam mindent, sot, meg az Apple Store-ban is beszelgettem egy foszerrel az OSX-rol, es o is mondta, hogy nem lehet beallitani.
Az allapotsorrol pedig annyit, hogy a "fejlec"-nel valoban lehet allitani, de mivel a szabad helyet alul mutatja, igy nem megoldhato. Illetve nem volt megoldhato ezelott 2-3 honapja.
-
Xero
nagyúr
Ahogy fentebb is írták ezzel kicsit mellé lőttél.
Szabad hely No.1
Szabad hely No.2Egyébként én 10.4 óta a dev verziókat is megkapom hivatalosan. A 10.7 nagyon jó kis rendszer bátran merem állítani.
-
Touch-ko
őstag
En anno elsok kozott voltam aki megvette az AppStore-ban, es nekem tetszik maga a GUI, de szamomra elfogadhatatlan, hogy nem tudom a finderben megnezni mennyi ures hely van a gepemen, es emiatt az About This Mac menut kellett hasznalnom.
Azota feltettem a regi snow leo-t, es hasznalom mar honapok ota. -
Misi1979
őstag
-
DanielK
addikt
Ezt nem értem. Minden nagyobb oldal lenozza óriási hírként, holott mikor megrendeltem a zaggfoliomat, már kapható volt a dx.com-on. És az nem most volt. A blogomban is írok róla.
Gondolkodtam, hogy rendeljek-e, de mivel senkinek nem volt itthon, így maradtam a tuti minőségnél. -
nuke7
veterán
válasz
Tigerclaw #48 üzenetére
"a user a legnagyobb hibafaktor mindenhol."
előttem szóló mondta jól"belemélyedek van bőven drivergond, mindenféle szintű fagyás, BBOD, újraindítás, újratelepítés...szóval mégsem olyan zöld a szomszéd kertje."
haha. fehér unibody macbook-on használok kb. 3 honapja lion-t, ráadásul ocz vertex III-al, és semmi ilyesmit nem tapasztaltam se 4gb se 8gb rammal. (most az utobbi mennyiség van benne)
-
Xero
nagyúr
válasz
Tigerclaw #48 üzenetére
Én még MacOS 9-el kezdtem a pályafutásomat. A 10.3 és 10.4 után talán a 10.7 sikerült a legjobbra és a legstabilabbra. Nem kívánok jobban belemenni a dolgokba, de meg szeretnélek nyugtatni, hogy a Lion-al nem nyúlsz mellé, a Mountain Lion pedig még jobb lesz. Nem is tudom, hogy le merjem-e írni, de úgy néz ki az új 10.3-10.4 páros a 10.7-10.8 lesz.
Nyilván hibátlan rendszer nincsen, de sajnos sok esetben a user a legnagyobb hibafaktor mindenhol.
-
Tigerclaw
nagyúr
Tőlem ne kérdezd, én nem használok ilyen OS-t, csak olvasom a mac-es fórumokat, hogy informálódjak előre. Sokan említik, hogy inkább visszatették az SL-t (mármint aki tehette). Érdekes, hogy mielőtt elkezdtem volna olvasni azokat a fórumokat, azt hittem, hogy wonderlanden minden csak móka és kacagás, de ahogy egyre jobban belemélyedek van bőven drivergond, mindenféle szintű fagyás, BBOD, újraindítás, újratelepítés...szóval mégsem olyan zöld a szomszéd kertje. ( abban mondjuk van igazság, amit ott írt valaki, hogy a fórumokon természetesen csak a problémákról olvasni, arról nem hogy másik száz embernek meg minden klappol, de szerintem ez a windowsra is igaz)
-
Tigerclaw
nagyúr
Mármint úgy értem, hogy nyáron jöhet ki a végleges M Lion és akkor már azt adják a gépekhez. ( most gondolom béta van)
A Lion kritikát pedig mac- es fórumokon olvastam (bugok és változások az SL-hez képes). SL-t gondolom már nem lehet kapni hivatalosan.
A leárazásokra meg azt értem, hogy ha kijön az új model, esetleg el lehet csípni olcsóbban a régit itt-ott még egy ideig, hiszen az új ára jellemzően nem változik.
-
Xero
nagyúr
A hiba nálad van. Ezt a szójátékot marketingnek hívják.
Apple.com ugyan ezzel. Angoltudás nem hátrány. -
D.Zsombor
csendes tag
esetleg kaphatok egy linket, ahol elerheto vagy megveheto ez a kis ketyere kiegeszito? elore is koszonom
-
nord_
veterán
Majd ha lesz magyar billentyűzettel, akkor én is benevezek egyre.
-
nuke7
veterán
válasz
Tigerclaw #37 üzenetére
háááát
sok érdekes dolgot mondasz itt, nem igazán vagy benne az apple gépek világában
- nincsenek leárazások az apple-nél, maximum pár darab erejéig - lásd most a 15-ös amd6490-es mbp akciót. volt belőle 5 darab, még aznap elfogytak.- a mountain lion már felrakható bármilyen i5-ös mac gépre - a hd3000 hozza a geforce9400M szintjét, sőt, arra nem is biztos h lesz mountain lion.
- a jelenlegi lion os nagyon jó, csakhát ssd kell hozzá, és nem 2gb ami a minimum, hanem inkább 4gb ram
a macbook air tulajok is nagyon szeretik
a mountain lion a hordozható eszközök feature szettjeit integrálja jobban - így elősegítve a szinkronizálást. (reminders, notes, stb.)
-
Tigerclaw
nagyúr
-
Tigerclaw
nagyúr
Én nem is MacBookot, hanem Mac Mini-t akarok venni. Az azért jóval olcsóbb.
Ma váltott át a macrumors-on a buyer's guide don't buy-ra mac mini-vel és macbook pro-val kapcsolatban, mivel több külső kereskedő érzékelte, hogy nem rendelhetnek bizonyos fajta macbookot, illetve a Best Buy webáruházából se lehet rendelni több típust kiszállításra.
Persze ez még nem jelent semmit, de kb. ugyanolyan pletyka, mint hogy késik az ivy bridge gyártása. Vagy igaz, vagy sem. Lehet hogy csak ideiglenes készlethiányról van szó.
-
Totheground
addikt
Nvm
-
D.Zsombor
csendes tag
válasz
Tigerclaw #29 üzenetére
figyelj, szerintem simán visszajön az ára... ha csak belegondolsz, hogy a nemtudom x millió Apple gépet használó emberek közűl hánynál hibásodott meg komolyan a Mac akkor mindenképpen egy biztató statisztikát látsz
másrészt meg szerintem se éri meg annyira várni a szériaváltást, mert olyan nagyon újat ugysem fognak behozni... szerintem egy mostani szériás i5-i7 Mac vagy MacBook simán megállja a helyét még egy jópár évig...
-
Tigerclaw
nagyúr
Én is Apple cuccra gyűjtök, pontosabban a zsé megvan, csak az elhatározás nincs, meg várok is a szériaváltásra és az esetleges 2 év garanciára, DE a lényeg az, hogy sajna nem lesz választásom, mert az xcode csak mac OS-re létezik, hackintoshal meg nem akarok vacakolni. Szóval van aki nem azért vált mac-re mert annyira akar, hanem kényszerből (és remélve, hogy visszajön az ára).
-
banhammer
veterán
Ahhoz képest, hogy Mac-hez készült nincs is elszállva az árazása.
-
Gadgetfan_
senior tag
Nagyon jól néz ki! Remélem iPad3-ra is lesz, mert akkor veszek egyet
Az Asus Transformer-rel meg felesleges flame-elni, mert már az Asus előtt is lehetett ehhez hasonlót venni még az első iPad-hez. Ebben most csak az az új, hogy tényleg tök úgy néz ki ment egy MacBook pro...
-
D.Zsombor
csendes tag
figyelj, szerintem meg ne sajnálj.
egyszerüen semmi közöd, hogy én mit csinálok a pénzemmel és hogy mire költöm
örvendek, hogy megtehetem, mert egy igencsak jó márka az Apple... szeretem a termékeit, kivéve az IPhone t, mert telefon téren inkább Androidos vagyok
és egyáltalán nincs gyerekem, sőt, még én is csak 18 vagyok
-
Kabika
csendes tag
Jujj... Keresd a hibát vol. 2. (kis segítséggel...)
-
nuke7
veterán
hm... jó lenne róla egy teszt, hogy milyen minőségűek rajta a billentyűk..
(#7) MacTavish: ki mondta, hogy lesz gyereke..?
(#12) crey: pü
-
imisomogyi
aktív tag
Azt hiszem mindenki el tudja dönteni, mit vesz meg vagy mire gyűjt. Helyes, hogy te inkább majd a gyerekedre költenéd, de azt hiszem nem vagyunk egyformák, van aki még nem is gondolkozik a gyereknevelésen, tehát ha akarja miért ne vehetné meg ezt akár, vagy bármit amit nagyon szeretne.
-
"a gyerekednek ne kelljen majd dolgozni" - persze, kényeztessük el a kis hülyét, hátha olyan felnőtt lesz belőle, aki negyven évesen is az apja nyakán lóg. Igenis dolgozzon, tanulja meg, mi az hogy munka, mit teremt meg ő két kezével...
On:
Kb. az első dolgom volt, hogy megvettem egy ilyet az iPad2-höz, és a 17000 Ft-os (ami majd az iStyleban 37000 Ft lesz) vételár töredékéért van egy iPad-al összeborítható billentyűzetem.
gaborbp:
a szemzációs a poén? Mert szerintem a Retina display miatt szándékos...
-
gaborbp
tag
keresd a hibát
-
R4v3n319
csendes tag
asus vs. apple
-
Ntes
tag
Csak nekem jutott először eszembe erről a Transformer Prime?
-
D.Zsombor
csendes tag
na ez mar szep
pont most gyujtok macbook air re
lehet hogy megsem veszem meg
mert mar van ipad2m s akk ezzel nagyon erdekes lenne
-
ABal
őstag
Remélhetőleg az Apple beleegyezését adta ehhez a dizájnhoz, különben...
Egyébként nem rossz. -
sagit
veterán
ha lenne ipad2-m tuti beszereznék egy ilyet.. az ár se durva szerintem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- DELL Universal Dock UD22 210-BEYV (DisplayLink)
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest