- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- 1000 milliárd dolláros AI-központot akar az USA-ban a SoftBank
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stanley-B.
őstag
válasz
Tigerclaw #23 üzenetére
leírtam korábban, hogy power usereknek ez valóban nem jó, de aki power user, az nem iWorks-öt használ szerintem ez elég egyértelmű.
Ingyen pedig igenis jó az iWorks, átlag felhazsnálóknak tökéletes, jobb az Office-nál számukra.
De szerencsére nem ötelező használnod, ha mostani géped van és emiatt nem ingyenes és sajnálsz rá pár dollárt, akkor simán vehetsz Office-t is és minden problémád meg van oldva.
Sőt igazából az írásodból nekem az jött le, hogy talán inkább egy wines gép kéne és akkor nem lennének ilyen nag gondjaid.Érdekes nálam az iPhoto mellett a többmonitoros dolgok is működnek logikusan, nálad vajon miért nem?
Egyébként: [link]
-
Stanley-B.
őstag
válasz
Tigerclaw #14 üzenetére
Apple évente nem tudom hány céget vásárol fel, meg mekkora osztalékfizetési programot indítottak, ne mondd már, hogy csak ülnek a pénzen,
be van fektetve offshore területeken, nagyon is jól csinálják.
a vista pedig egy félresikerült termék lett, nem véletlen bukott meg.
Most megnéztem az iPhotot a kedvedért, érdekes, nekem gond nélkül kiexportálta a szerkesztett képet.
Ha nem hiszed, egy általad választott képen az általad leírt módosításokat szívesen megcsinálom és kiexportálom és elküldöm.Az iWorks-re térve pedig, ingyen (szemben az office-szal) azért jó, nem?
A Keynote pedig eddig is sokkal jobb volt a power pointnál, könnyebben kezelhető és látványosabb sokkal. Beépített sablonok tekintetében is sokkal jobb.
Pages-ben igazad van, valóban egyszerűsítettek, de azt kellene látni, hogy ez az átlag felhasználóknak jobb, az Apple pedig őket célozza meg, aki komolyan használja az eddig is Word-öt meg Excelt használt.
Mondjuk az mellékes, hogy a word a mai napig nem tud egyszerű dolgokat, amit a Pages igen, pl tetszőleges alakú ábrát körbeölelő szöveg.
Egyébként a Numbers szerintem félúton van a Keynote és Pages között, ha az MS kínálatával mérjük össze: nem jobb sokkal, mint a Keynote a PowerPointnál, de nem is butább sokkal, mint a Pages a Word-nél. Chartokra mindenesetre sokkal jobb és összességében egyszerűbben is kezelhető az Excelnél.
és ez "mindhárom szoftverből kivettek fontos funkciókat...ergo butább lett mindhárom szoftver" így nagyon nem igaz.
Látni kell, hogy az iWorks a hétköznapi felhasználóknak készül, és így bizony jobb, mint az Office az a helyzet. Az ingyenes online, akár csoportos szerkesztéssel, meg a sokkal jobb sablonokkal meg pláne.
Ráadásul mostmár az egész ingyenes.
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Apple Ipad 10.generáció
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest