- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Külföldi SIM-ek itthon
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DanielK
addikt
válasz
#06658560 #11 üzenetére
Hát akkor ez embere válogatja szerintem. A digitális koronát egy ujjal is tudod, míg a lünettát csak kézzel. A sok csukló mozdulat szerintem fárasztóbb, de hát ez csak az én véleményem.
Mondjuk eddig csak az AW hoz van szerencsém. Azt egy hete nyúzom. Jó lenne egy ilyet is kipróbálni és akkor lehetne igazán megmondani. -
DanielK
addikt
Nem rossz, hogy óra formája van, de
1. a digitális korona használata szerintem kényelmesebb (az óra forgatása nem áll kézre mindig, vagy fárasztóbb szerintem).
2.+1. rengeteg szögletes óra létezik! (Más kérdés, hogy miért nem csináltak óraszámlapot még az Apple-nél ehhez a formához, úgy mint a Hermés óráknál. Az az óraszámlap szerintem nagyon szép!
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- FOTÓS beárazás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Külföldi SIM-ek itthon
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Crucial 240GB SSD eladó
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest