iOS kompatibilisek lettek a Samsung hordható kiegészítői

Hirdetés

Egy darabig úgy volt, hogy az Apple felhasználók sem maradnak ki, ha a konkurens gyártó okosóráit és kiegészítőit választanák, aztán kiderült, hogy mégsem működnek együtt, majd mégis elindult a szoftver béta tesztje. Ennek folyományaként a Samsung tegnap bejelentette, hogy a Gear termékcsalád legújabb tagjai iOS-kompatibilissé váltak. Younghee Lee, a Samsung Electronics mobilkommunikációs üzletágának globális marketingért felelős ügyvezető alelnöke elmondta „a legújabb Gear eszközeink Android- és iOS-kompatibilitásával új út nyílik a viselhető eszközök optimalizálásához és a Samsung Galaxy univerzum lehetőségeinek kihasználásához.”

A Gear S3 Classic és Frontier is együttműködik a konkurens platformmal
A Gear S3 Classic és Frontier is együttműködik a konkurens platformmal [+]

Az Apple App Store-ban tegnap óta elérhetők a Samsung Gear eszközökhöz tartozó alkalmazások, amellyel az arra alkalmas készülékek csatlakozhatnak. A kompatibilis eszközök listája a következő: iPhone 5, iPhone 5S, iPhone 5C, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6S, iPhone 6S Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus és az iPhone SE; minimális rendszerkövetelményként pedig az iOS 9 lett belőve. A fenti Apple készülékekkel a Samsung Gear termékcsaládjának újabb verziói fognak együttműködni, így a nemrég frissített Samsung Gear S2, Gear S3 mindkét variánsa, valamint a beépített GPS modullal rendelkező Gear Fit 2 is.

 

Azóta történt

  • Samsung Gear S3 - második kör

    A Gear S3 továbbviszi az elődmodell érdemeit, a tekerőgyűrű további funkciókkal bővült, az ergonómia és a megjelenés kifinomultabbá vált, nem utolsó sorban pedig a hardver is fejlődött.

  • Tarolt az Apple az okosóra piacon

    A tavalyi utolsó negyedév rekord számokat mutat, az Apple Watch kiemelkedő eladásokat és piaci részesedést ért el.

Előzmények

Hirdetés