- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple Watch
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parallaxis
addikt
De igazad van bitmapot nem kezel az androidos vágólap, iOS igen
Konkrétan pont nem bitmapről beszéltünk
én azt mondtam, hogy ebből a fórumból emeld át a komplett beszélgetésünket egy e-mailbe (és itt természetesen nem képernyőmentésként gondoltam, hanem szerkeszthető, formázott dokumentumként
).De ha ha galériában vagyok, akkor képet vagy videót(vagy jó sokat egyszerre) a Share-rel rakok mailbe, nem kell programot váltsak semmi, egyszerűen átadja és ott van mailben csatolmányként
Ez lótúró, mert ebben az esetben csatolmányként jelenik meg az e-mailben, nem a szerkesztett szövegbe emeled be a képet, videót stb-t. Egy cikkben sem a legvégén kapod meg az ömlesztett médiatartalmat, hanem ott ahol szó van róla

Új hozzászólás Aktív témák
- Ipari mennyiségű szuperszámítógéppel dagasztaná az AI lufit az USA
- Linux kezdőknek
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- TCL LCD és LED TV-k
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Milyen asztali médialejátszót?
- Battlefield 6
- Egérpad topik
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular 5G, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- Apple iPad Air 5 10.9" (M1 Chip) 5G/64GB/8GB WiFi+Cellular
- DELL LATITUDE 7275 2in1 12.5" IPS Win10 TABLET/NOTEBOOK 8G/256GB ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL
- iPad 8 gen 32GB wifi dobozos megkímélt
- DOBOZ+TÖLTŐ Samsung Galaxy Tab A7 Light 32GB/3GB
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus Elite R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB ZALMAN S2 TG 750W
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i5 13400 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ÚJ Zalman T4 Plus FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

én azt mondtam, hogy ebből a fórumból emeld át a komplett beszélgetésünket egy e-mailbe (és itt természetesen nem képernyőmentésként gondoltam, hanem szerkeszthető, formázott dokumentumként
).