Hirdetés
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Yettel topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zuzo28
tag
Sziasztok!
I4-után egy Motorola RazR majd egy HTC one X után tértem vissza az almához egy jó kis I4S formájában.Még barátkozunk ,de van egy pont ami kibékülhetetlenül konfliktust okoz a kapcsolatunkban és ebben kérnék némi tanácsadást tőletek!
IOS7 alatt vettem észre, hogy ha zenét hallgatok és hosszabb időre békén hagyom a zenelejátszót, akkor mondjuk egy fél-egy nap utána (ha rányomok a vezérlőközpontban, ahol ilyenkor már nem is írja a szám címét) a számokat már a nem ott folytatja ahol abbahagytam őket, hanem elkezdi elölről...
Nyilván nem a legkardinálisabb probléma ugyanakkor viszont egy 2-órás State of Trancenél problémás, ha hallgatod reggel a kocsiba eljutsz 30 percig és délután amikor mész ha megint kezdi elölről...
Mindezt természetesen úgy hogy nem zárom be a zenelejátszót...
Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0326)
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4526
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest