- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zuzo28
tag
Sziasztok!
I4-után egy Motorola RazR majd egy HTC one X után tértem vissza az almához egy jó kis I4S formájában.Még barátkozunk ,de van egy pont ami kibékülhetetlenül konfliktust okoz a kapcsolatunkban és ebben kérnék némi tanácsadást tőletek!
IOS7 alatt vettem észre, hogy ha zenét hallgatok és hosszabb időre békén hagyom a zenelejátszót, akkor mondjuk egy fél-egy nap utána (ha rányomok a vezérlőközpontban, ahol ilyenkor már nem is írja a szám címét) a számokat már a nem ott folytatja ahol abbahagytam őket, hanem elkezdi elölről...
Nyilván nem a legkardinálisabb probléma ugyanakkor viszont egy 2-órás State of Trancenél problémás, ha hallgatod reggel a kocsiba eljutsz 30 percig és délután amikor mész ha megint kezdi elölről...
Mindezt természetesen úgy hogy nem zárom be a zenelejátszót...
Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh - Újabb tapasztalatok - fogyasztás és hatótáv
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Óra topik
- Formula-1
- Milyen autót vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Autós topik
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest