- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android szakmai topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coleszi
tag
Szerintem a probléma az lehet, hogy mivel a 4s még 512mb ram-mal dolgozik, egy idő után bezárja a régen használt alkalmazásokat (mint a windows phone-nál), így biztosít helyet azoknak amelyeket megnyitsz utána. Ezt tapasztalhatod pl egy weboldalnál is, hogy egy idő után újra tölti (nálam is i5-ön, ahol ugye már 1 gb a ram).
Ha nem ez, akkor egyszerűen csak rossz az egész. Nekem pl olyanokat csinál, hogy ha megnyitom a fb messengert, akkor megállítja, vagy ha kilépek és újra feloldom a képernyőt vissza ugrik oda ahonnan elkezdtem hallgatni, de van olyan is, hogy mikor belépek zenehallgatás közben a zenelejátszóba, akkor megakad egy pillanatra a zene. Ilyenkor csak egy újraindítás segít a zenelejátszón. Mmint ha a telefont indítod újra.... Kezd androidosodni a dolog. Remélem a 7.1-nél nem lesz ilyen zavaró...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Gmail
- Óra topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC) (ELKELT)
- Villámgyors internet, egyetlen kártyával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest