Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple Watch
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- iPhone topik
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Aktív témák
-
Akkor használd egészséggel!
Amúgy a szabály jó és működik, én teszteltem az ASUS-on amikor csináltam az rtorrent-es fw-t, vélhetően a rutorrent pluginban nem működik valami megint. Pont azért is teszteltem, külső portcheck oldal használatával, mert a Xiaomi-n mindvégig volt forwardolt port az ASUS felé, viszont nekem is azt mutatta, hogy blokkolt a forgalom. Nézd meg nyugodtan a CanYouSeeMe.org oldalon, szerintem nálad is jónak kel lennie. Viszont a Xiaomi-n fent lévő verzióban jól működik ez a plugin, mert azt tudom, hogy zöldet mutat, alkalom adttán majd megnézem az melyik verzió pontosan.
"Lényeg hogy a háttértár az /opt alá legyen felcsatolva, tehát az automatikus /media/Kötetnév csatolásra nyomni kell egy umount-ot aztán újracsatolni az /opt alá, ja meg persze ext4-re formázottnak kell lennie a tárnak."
Jó az ext3 is ha éppen az készen megformázva, esetleg adatokkal amit nem tudsz hova tenni. És még csak nem is kell a teljes partíció, bind-el megoldható egy mappával is akár. Simán létrehozol a /media/kotetnev helyen egy opt mappát, aztán az init scriptbe beírod az alábbi sort:mount -O bind /media/kotetnev/opt /opt
Így a /media/kotetnev/opt mappa tartalma az /opt mappa alatt lesz látható. Sőt, ha nem szeretnéd, hogy ez a mappa megosztásra kerüljön automatikusan a samba által, akkor rejtsd el, hogy a neve egy ponttal kezdődjön, tehát...
/media/kotetnev/.opt
Így az SMB számára láthatatlan lesz.
Aktív témák
- Synology NAS
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Robotporszívók
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- 3D nyomtatás
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Lemezes Playstation 5 Slim konzol!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Garmin Vivomove 3S Hybrid okosóra Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő