Hirdetés
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A vártnál korábban érkezhet a Xiaomi 17 Ultra
Aktív témák
-
dan1
tag
Hello!
Fel szeretném rakni entware-ből az aria2 -őt viszont az alábbi hibába ütközöm.Installing aria2 (1.35.0-3) to root...Collected errors:* verify_pkg_installable: Only have 0kb available on filesystem /opt, pkg aria2 needs 840* opkg_install_cmd: Cannot install package aria2.
Korábban külső hdd-re lett telepítve az entware ,ott ilyesféle problémám nem volt.
Frissítés pedig ilyen ez a hiba./home/root # opkg updateDownloading http://bin.entware.net/mipselsf-k3.4/Packages.gz*** Failed to download the package list from http://bin.entware.net/mipselsf-k3.4/Packages.gzCollected errors:* copy_file: unable to remove `/opt/var/opkg-lists/entware': Read-only file system.* file_copy: Failed to copy file /opt/tmp/opkg-WY1obN/Packages.gz to /opt/var/opkg-lists/entware.
Miután frissítettem a rendszert ,minden beállítást visszaállítottam. Ha valaki tud segíteni azt megköszönöm.
Aktív témák
- Végleg kitiltaná a Huawei-t az EU a hálózatkiépítésből
- Asustor NAS
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Arc Raiders
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- Vadonatúj, bontatlan iPhone 17 256GB minden színben! KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Logitech Astro A50 (gen5)
- Újszerű!! Lenovo X1 Carbon GEN6 / i7-8650U / 16GB RAM / 500GB SSD / Magyar v.bill
- Új Prémium vezeték nélküli billentyűzet eladó Magyar (PBT) kupakokkal
- GAMER INTEL I9 9900K/ 32GB DDR4 / RTX 2080Ti / 1TB NVME SSD /
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" Gorilla Glass TouchScreen 1 év garancia
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest