Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• sheep

addikt

Akkor ha olvassák az NNG-s srácok a fórumot, megragadom a lehetőséget és szeretném elmondani hogy én mit várok egy navitól:

szerintem az lenne nagyon ütős ha pl. a Sygic grafikai megvalósítását és a TopMap magyar térképeit házasítanák össze, plusz a Gmaps hangfelismerő opcióját.
    Ha lenne normális kétujjas zoom, egyszerű kezelés, 3d-s térkép, (esetleg kompatibilitás a régi poénos hangokkal), ez összekapcsolva egy jó térképpel, jó áron, akkor mindenképp vevő lennék rá.
    Az úticél megadása beszéddel nagyon hiányzik az összes naviból, a Gmaps ebben verhetetlen, azt csak amiatt szoktam használni. Nagyon jó hogy nem kell a képernyőt nyomogatni hanem hangutasítás alapján felismeri az úticélt (és eddig 100%-os-an működik). Ezt a lehetőséget még semelyik másik naviban nem láttam.

Tudom, sokat akarok, vegyem ki a kezem a biliből, de számomra ez lenne az ultimate navi, amiért szívesen fizetnék:
    -normális, gyors 3d térkép (pinch zoom)
    -hangutasítás
    -egyszerű kezelés (előzmények keresése, rákérdezés fizetős utakra, stb)

Jelenleg 5 különböző navit használok (IGO, Sygic, Gmaps, Here, Waze), mert adott helyzetben mindig más a jó. Jó lenne egy app-pal helyettesíteni.
    Remélem hogy az IGO-nak sikerülni fog, ha ehhez kell is egy kis idő még...

Új hozzászólás Aktív témák