- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Mobil flották
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
Mikrokapcsolósat még nem próbáltam, a hangjuk elrettentett, talán majd a csendes kivitelûekkel próbát teszek.
Alapvetoen haromfele fo MX kategoria van:
- clicky: taktilis visszajelzesen felul van egy jellegzetes kattogo hangjuk is: Blue, Green
- tactile: csak taktilis visszajelzes, feluton doccen egyet a kapcsolo, de nincs extra kattanas: Brown, Clear
- linear: nincs taktilis visszajelzes sem, linearisan siklik: Silent, Red, BlackNyilvan a linearisok a leghalkabbak, mivel azoknal nem akad meg a kapcsolasi pont korul a kapcsolo.
Altalaban a tobbi gyarto kapcsoloinal is megvan ez a 3 fo kategoria, kivetel talan a Razer "sajat" kapcsoloi, mivel abbol csak clicky es tactile van.
Kaihua amugy gyart linearisakat is, de Razernek nem kellettek.Vagy a buckling spring, ami az MX Blue/Greennel is brutalisabb hanggal bir.
De manapsag elegge arany aron merik az IBM Model M-eket, ha valaki lomtalanitaskor MEHben leadas helyett felteszi a vakerara. -
törölt tag
Az egy dolog hogy mennyire vagy gyors, de a rövid utas laptopbilleknél nekem pl amikor sokat kellett géplni, értsd napi 4-5 óra közel folyamatos vakon 10 ujjas móka:
-fájtak az ujjaim egy idő után
-mocskosul nem volt kellemes dolgozni velePersze ha az átlag fórumozás, pár mail témakörben maradunk akkor lehet egy laptop bill is jó és gyors, de nekem nem jött be a rövid út végén felkoppanó mechanika valamiért.
das-al toltam egy időben, tök fekete, semmi szitázás rajta, nem is ült se haver se asszony bitorolni a vasat
Egy idő után meg érdekesen megszoktam hogy a viszonylag hosszú út miatt a következő betűt is elkezdem lenyomni, ez egy laptop előtt ülve szokott néha vicces pillanatokat okozni
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- Steam Deck
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- Milyen asztali médialejátszót?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Lenovo Legion gamer laptop szép állapotban (RTX 3060, Ryzen 5 5600H)
- Asus Tuf Gamer Laptop i7, GTX 1660 Ti, 24GB RAM!
- HP EliteBook 850 G3, 15,6" FHD, I7-6600 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, AMD VGA, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD IPS , I5-6300UCPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5480, 14" FHD , I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest