- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
rudi
nagyúr
Ezt a véleményt gondold át kicsit. Tuning nélkül nincs legnagyobb sebesség, sőt egyáltalán semmilyen sebességkülönbség az azonos chipkészletes (jelen esetben P45-ös) alaplapok között. Sőt, tovább megyek, tuning nélkül a különböző chipkészletek köszött is alig van sebességbeli eltérés, lásd korábbi cikkeinket. Ezért van az, hogy az alaplapgyártóknak tuningban, minél látványosabb hűtésben és minél zöldebb megoldásokban kell versenyezniük.
-
gerlaip
addikt
A cikkből kiderül, hogy a chipset csíkszélessége felelős ezért a heatpipe erdőért. Amit nem értek, hogy ez már 65nm és még mindig kell ez a heatpipe erdő.
Viszont ami jó hír, (lehet, hogy csak én nem hallottam eddig), hogy másfél év múlva integrált memóriavezérlős Nahalem lesz a középkategóriában is.
-
Reac^
őstag
Tuning nélkül? Ezt nem értem... Tuning nélkül maximum a fogyasztásban versenyezhetnek. Amiben ha jól tom most a Giga vezet az EP szériával
Egyébként a tuning / fogyasztás mérce dícséretes. Addig van értelme amig nem kell kicsücskösíteni mindent és a fogyasztás sem megy az egekbe.
Új hozzászólás Aktív témák
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Battlefield 6
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mozilla Thunderbird
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- OLED TV topic
- Synology NAS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Lenovo M10 HD 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest