Új hozzászólás Aktív témák
-
Feri1977
senior tag
...óó értem már..notebookról beszéltek..hát ott aztán várhattok sebesség növekedést, egy notebook alaplapi elektronikája chipsetje sehol nincs egy pc-s alaplapiéhoz képest, pláne, hogy ott sata 2 az elterjedt vezérlő, ami max. 300 megabájtot tud másodpercenként átvinni, az ssd meg repülne 580 megabájttal, nincs is miről beszélni..
-
Feri1977
senior tag
Lehet, hogy én vagyok ma este kicsit fáradtabb a szokásosnál, de nem értem mi a problémátok, nekem ssd van a gépembe, és elötte 7200-as hdd volt, a böngésző és a weboldalak betöltése is írdatlan sebesség növekedést értek el ezáltal, azaz igenis durván sokkal gyorsabb minden ami a weboldal megnyitást/böngészést/töltését illeti, ég és föld!
-
Feri1977
senior tag
válasz
icebolt93 #91 üzenetére
Most nem mindegy, hogy a villanyszámlád 8500, vagy 8300 lesz? Ennyi! Amd oldalon ahol röpködnek a 95 meg 120 wattok, ott vannak kétségbe esve a fórumozom, és sokan kiszámolták meg osztottak szoroztak, hogy egész nap ment az újonnan összerakott gépük, a régi gépük meg 5-6 éves volt, és ahhoz képest kemény 400 forint volt átlagban az eltérés, akkor intel oldalról már ne is menjünk bele..!
-
Feri1977
senior tag
Minek, még a 3. generációt is csak most kezdik venni az emberek, és az is méregdrága, nem hogy a 4.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Linux kezdőknek
- Autós topik
- Milyen monitort vegyek?
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Xbox Series X|S
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Óra topik
- További aktív témák...
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged