Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kétfelé hajlik a Samsung koncepciója
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Több dologban is első lett a Motorola Edge 60 Fusion
Új hozzászólás Aktív témák
-
joeshow
csendes tag
Nekem pannonos Spicáról szedett iGo gond nélkül megy a független Legenden(másolva jött a licenc kulcs is az iGo mappában).
És a kérdés csak arra vonatkozott ha jól értem hogy egy kártyáról a másikra átmásolhatja-e a térképeket és működni fog-e, ugyanaz a készülék csak gondolom nagyobb sd kártya szerintem mennie kell.
De próba cseresznye szerintem menni fog ha simán átnyomod de a készülék ugyanaz de lehet neked van igazad(de iGo az gond nélkül üzemel Sygicet viszont én sem ismerem). -
L4mie
veterán
Nekem azt mondták bent a srácok, hogy csak a hozzáadott SD kártyával megy a navigáció, a kérdésem az, hogy át lehet-e valahogy tenni, másikra, mert kapásból vettem mellé egy 8GB osat, és inkább azzal használnám, a mellékeltet bele se tettem.
-
HardRic
addikt
A Legendet már így kaptam. A térképet nem sikerült aktiválni, de ha még1x nekiesek menni fog, tudom mi a gond. Kedves tőlük.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az akcióban a Desire, a HD2, a Legend, a Hero és a Tattoo vesz részt.
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- joghurt: Skype adatvesztés
- Ingatlanos topic!
- 3D nyomtatás
- Milyen processzort vegyek?
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Fedezd fel az új dimenziót a Sapphire RX 7800XT-vel!Kamatmentes rèszletre is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest