- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Netfone
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
Ne csináld
A következő részben a Quake motoros ingyenesek lesznek, utána az ingyenes+fizetős extrás cuccok:
- GunZ The Duel
- Soldier Front
- Alliance of Valiant Arms (A.v.A.)
- Genesis A.D.Majd ez folytatódik, ha nem fér egybe:
- CrossFire
- Combat Arms
- Mission Against Terror
- Project Blackout (Point Blank)- War-Rock
- Wolf Team
- Battlefield Heroes
- Battlefield Play for Free...és még nincs is vége! Csak időm legyen, és lesz:
Battleswarm
Enemy Territory: Wolfenstein
Zero Ballistics
World of Tanks
Legions: Overdrive
PrismKuma War
Gore
Marathon
Tribes One
Tribes 2Persze ez még változhat, van közte új nekem is, pl. az utolsó 5-el még soha nem játszottam... Sőt, a War-Rockot is most töltöttem le, pedig itt sokak kedvence, de valahogy kimaradt.
AArmy-t kb. 5 éve toltam, de nekem lassú volt a játékmenet, inkább UT és QA volt a kedvenc. Ettől még itt a helye, megnézem újra.
Orange FPS is jó, köszönöm az ajánlást, valahova be kell kerülnie. FEAR Combat is megérdemli, ha már ennyien kérik. Nekem egy bajom volt vele: kevesen játszották, alig volt szerver normális pinggel.
Remélem nem maradt ki semmi. Persze ez sem végleges, de egy összefoglaló táblázatba a végén mindent bele fogunk gyúrni. Köszönöm, hogy benéztetek!
ÉSSS hol marad a letölthető lista? Itt van:
-
ViZion
félisten
Valóban így van. Az összes ilyen félig-meddig ingyenes játéknál ez van. Mondjuk BF Heroes-nál a 20$-os pakk nekünk sok, de kint ez egy heti zsebpénz sincs.
A komolyabb játékoknál is ez van, pl. GunZ is így működik. Van, aki csíttel kompenzál, mások meg próbálnak eventeken beszedett cuccokból kiárulni vmit, és azzal gazdálkodni ami van... de az eredmény általában kiábrándító, én is feladtam a GunZ-ot és a BF H-t is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest