Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
VaniliásRönk #115 üzenetére
Ultimate érv, nálam működik, akkor te vagy a hülye. Miért, az jobb, hogy ha neked nem megy, szar a Linux, vegyünk Windowst?
Főleg, ha mindenki másnak működik?
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Ismerem a derivátumait, ezért is nem használom egyiket sem. Rossz alapokra nem lehet jó dolgot építeni.
Nem tudom másik disztrókkal mi van támogatás téren, de amit megoldottak Ubuntura, azt más disztróra is megoldották / megoldják.
-
kispx
addikt
válasz
> "függőségeket meg 50/50 alapon vagy jól rakja fel, vagy nem"
Az ilyenek nem a véletlen műve. -
F34R
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #110 üzenetére
A grafikus csomagkezeloket en sem szeretem, inkabb marad a parancssor , gyorsabb es kenyelmesebb is.
-
kispx
addikt
válasz
Tudnál egy reprodukálható esetet mondani?
(Nálam sosem volt vele gond, még a bugos LTS közötti kiadásokban sem) -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Nem tudom ez honnan jött...
Én pl. nem szeretem az Ubuntut, stabilnak sem tartom, főleg nem tartom kezdők számára ajánlható rendszernek és védeni sem akarom, de az abban lévő sw központ is egyből működött már az első kiadásában is, rákattintottam a programra és feltette. Függőségekkel együtt pikk pakk.Jim Tonic: plusz javítják a hibákat / módosítanak az elképzeléseken. A Win idegesítő apróságait meg koncepcionális hibáit viszont nem. Jönnek a hotfixek, meg időnként SP-k, de elkeserítő a helyzet, érdemi javulást ritkán kapunk velük.
-
válasz
Azért érdekes, hogy nekem tökéletesen működik a szoftver központ.
Valamint egy dolog maradt csak ki a bölcseletedből. Ez ingyenes, és lehetnek, vannak benne hibák. A Win nem az, és tele van hibákkal. A fizetős disztrókban kb. századannyi hiba sincs, mint a Windowsban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Házimozi belépő szinten
- PlayStation 5
- Trollok komolyan
- Nyaralás topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest