Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Új hozzászólás Aktív témák
-
fojuzer
aktív tag
Nos letöltve 2 dbS.Tabra Xperia SP-re müködik,csak még ki kell ismerni.viszont végre van!

-
fojuzer
aktív tag
Tisztelettel,Mindenkinek!.Nos a "Samu.hu semmit nem tud fenti hirekröl,tájékoztatást,infot nem ad!Viszont fel ajánlja a Nokiát keressék ez ügyben,Többszöri irásbeli megkeresések,szak cikkek belinkelése után sem adnak nyilt egyenes választ.fenti kérdésre,térkép ügyben!Nos felhasználo,ember küzd,s bizva bizzál.Irogatni,cikket közölni sokan tudnak/Fizetésért/ viszont valodi tényt nem! Se baj hisz mi az EU-ban vagyunk,csak még nem érezzük a hasznát!//Volt 1 linkjük Nokia Here Béta// letöltés után semmi.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
BlackDevil
aktív tag
Ez egy hasznos dolog lesz

-
fojuzer
aktív tag
OK.A "Samsung.hu"2 még semmit sem tud,illetve közölt ilyen felállásrol!Nos ha van,lészen alapja vagyis kiadják az Összes samsung által forgalmazott ketyerékra az nagy szám lessz!

-
galaxys80
veterán
válasz
Arolotifar
üzenetére
A cikk minden Androidos és Iphone készülékre írja.

Ha a Samsung ezt évekig húzni akarja,akkor lelke rajta.
-
-
galaxys80
veterán
Egy cikk szerint [link] év végéig minden androidos készülékre és Iphone-ra megérkezik a Here.

-
zseko
veterán
És úgy egyébként mikortól lesz?
-
air
nagyúr
válasz
üzenetére
Hát pont ez az. Az összes Galaxy-ba beletartoznak a Tab-ok, de még a Galaxy Pocket Neo is.
Persze a minden Samsungot nem úgy értettem, hogy a fényképezőgépektől kezdve, a mikrosütőkön át a TV-kig. De ezek szerint mégsem igaz az állítás, hogy "tudunk majd útvonalakat tervezni az összes Galaxy szerkezeten", hiszen a fenti cikkben nem ez van. -
fojuzer
aktív tag
Nos minden ami+ingyen" van,használhato,nem kér állandö internetet,s még müködik is kiváló!

-
adambox
tag
Hála istennek
pont most váltottam Lumia 920rol S5re, és rettentően hiányzik róla a Here Maps. A Google Mapsen se offline (na jó van de sokra nem megyek vele), a házszámokat sem mutatja ha csak nézegetem a térképet. -
vicze
félisten
A kernel is módosított(ez a legfőbb gátló tényező) elég erőteljesen, hogy a framework működjön, így eléggé esélytelen más kernelre felrakni, pontosan ugyanúgy ahogy a Sense-et (és a többit, persze van olyan framework ami nem használ kernel módosítást, de ritka).
@air: Inkább adj neki igazat...
-
kpal
nagyúr
vajin mi jobb a Nokia -nak ha Samut veszik emiatt jobban vagy a csak saját telojukon volna
eddig ez is a Nokia felé csábitott sokakat , emiatt vissza eshet az eladasuk 
-
azopi74
addikt
Nagy tévedés. Valóban, van olyan is, hogy touchwiz launcher, ami ugyanazt a touchwiz framework-öt használja, mint a Galaxy Apps is és más Samsung propriatery szoftverek. Én erről beszéltem természetesen, nem pedig a launcherről.
Te gyári, Samsung-os ROM-ot használsz, így neked a touchwiz framework fent van, annak ellenére, hogy nem a touchwiz launcher-t használod, ezért megy a Galaxy Apps. Próbáld meg mindezt más ROM-on. Sok sikert hozzá. Én már elég sokat bújtam a XDA fórumait, de nem találtam működő megoldást a touchwiz framework telepítésére. Ha neked sikerül, oszd meg velünk, és ne felejtsd el posztolni az xda-developers-re sem

-
-
Ugye azt ti is tudjátok, hogy Magyarországon a Here (volt Navteq) térkepei a "legbénábbak" !!
Értsd: a frissen átadott útszakaszok, csak több hónapos/fél éves késessel jelennek meg.
Néhány példa amik a Tomtom és Topmap térképekben már rég benne voltak, de a Here-be csak hónapokkal később kerültek bele:
- M0-s új szakasza
- keszthelyi körgyűrű
- hévízi elkerülő
Ettől függetlenül jó dolog az ingyenes offline navi.
-
azopi74
addikt
Kár, hogy Cyanogenmod-os és GPE-s (stock androidos) Galaxy-kon nem fog menni, mert biztosan csak a Galaxy Apps-ból lehet majd letölteni, amihez touchwiz kell.
-
vince
őstag
Bár két hónapja vettem meg a sygic szoftverét, kipróbálom ezt is, ha elérhető lesz Galaxy tabletre! Próbáltam korábban osm alapú szoftvereket is (navfree, osmand, be-on-road és mapfactor), navigálnak korrektül, csak pl konkrét cím megadása meglehetősen kényelmetlen és esetleges volt ezekben (házszámozás hiánya pl, ami tudom, hogy nem a szoftver, hanem a térkép hiánya)...
-
Petyyyyy
addikt
Ismét egy remek hírrel kezdődik a hétfőm.

-
Lomha 8V
addikt
Zseniális húzás a Samsungtól.

-
fojuzer
aktív tag
Conclusio:Mindenki azt.ott használja,amire képes,s van reá ideje,pénze.hozzá valo készüléke./Utazgat is vagy csak fövároskás//

-
Csapoati
nagyúr
válasz
Giorgio1313
üzenetére
Szerintem olvasd el a cikket meg egyszer, mindkettore ott a valasz benne.
-
Giorgio1313
aktív tag
Ez mivel tud többet mint a Google maps ami folyton frissít?és s5re is várható?
-
F34R
nagyúr
-
törölt tag
Én sokat vezetek (átlagban évi 60 ezer kilométert), hetente kétszer-háromszor használom is a Google navigációt. Az elmúlt egy évben egyszer kellett bekapcsolnom a Sygic navit (BAZ-megye északi részén, hegyes-völgyes terepen), ezt az esetet leszámítva remekül bevált a Google megoldása, bár a köztes úticél megadását többször hiányoltam már. De ez nem ér meg (nekem) annyit, hogy bekapcsoljam az offline navit. Főleg azért, mert a Google nagyon jól jelzi az útközben előforduló forgalmi fennakadásokat is, amivel már többször is sikerült sok időt megtakarítanom.
-
Воланд
titán
"The board rejected the first deal as too expensive and complex, including not only the handset division but also a mapping unit Microsoft didn’t need. Even without maps, Fitch Ratings called the price “excessive” in a note yesterday, citing a deterioration in the user base for Windows-based phones." [link]
-
válasz
üzenetére
Van az a pénz, amiért bármi eladó, pláne, ha döglődik az egész vállalat. Ha a Lumia, és az Asha brandeket eladták, egyben vállalták, hogy nem dobnak piacra egy jó darabig Nokia gyártói néven okostelefont, nem gondolom, hogy a HERE-re ne tudtak volna olyan árat mondani az MS-nél, amin nem gondolkodtak volna el a finnek.
-
Pali1119
tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
"Az Androidot a gyártok vitték sikkere"
Mondjuk inkább úgy, hogy a Samsung.
-
Воланд
titán
válasz
aprokaroka87
üzenetére
semmi koze a here-hez az ms-nek.
-
aprokaroka87
nagyúr
Szerinted a Google asztali szolgáltatás szegmense ment volna valamire a Microsoft Windows nélkül?
Az a baj hogy az Ms mobilos fronton nagy bajban van.
Egyszerűen az emberek nem igazán szeretik használni a mobil OS-ket.
Ahhoz hogy az hogy a Wp terjedni tudjon rendesen,ahhoz sokkal több gyártópartner kellene,mert ha megnézzük az Android ökoszisztémát akkor azt látjuk "száz" lábon áll.
A WP meg 3-4 kb.
Az Androidot a gyártok vitték sikkere,a WP-meg valami ok miatt nem igazán kell a gyártoknak. -
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Pillanatnyilag vitathatatlan, hogy rendesen le van maradva a WP, de ezt a hátrányt sohasem fogja tudni ledolgozni, ha nem különítik el exkluzív szolgáltatásokkal a többi platformtól, pontosan azért, mert a felhasználóknak nem lesz rá okuk, hogy váltsanak. Ha már MS bevásárolt, dobott volna még rá pár zöldhasút, és vitte volna ezt az üzletágat is, újabb értéket adva ezzel a WP platformnak.Ez rövid távon természetesen bukó az általad felvázolt okok miatt, de néhány éven belül bőségesen megtérülne.
-
aprokaroka87
nagyúr
Azzal ugye tisztában vagy hogy ezek olyan szolgáltasok amelyeket csak úgy lehet terjeszteni ha van hozzá Os is?
Viszont ha megnézzük hogy hol áll a WP akkor látni kell hogy ha csak a saját Os-hez ragaszkodnak akkor mindaz a pénzbeli és erőforrás igény amit belefektettek az nem fog visszatérülni rendesen.
Bár szerintem az MS-nél már kezdik látni hogy a saját mobiloperációs rendszerük nem túl elterjedt mivoltuk miatt,sokan azok sem tudják használni az ő szolgáltatásaikat akiknek más gyártó álltal készitett OS fut a mobilkészülékén.
Az hogy a Samsunggal állapodtak meg,az meg egy rugás a a Google-nak.
Bár a kérdés az hogy ha az MS közvetlen a gyártokkal állapodik meg az ellen tud-e tenni valamit a Google. -
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Szó nincs fizikai fájdalomról, egyszerűen érthetetlen halandó ésszel, hogy miért adnak ki önként egy ütős szolgáltatást a konkurenciának, és itt elsősorban a Microsoft-ot méltatom, és nem a finneket. Azzal, hogy az MS kiadta az Office csomagot például iOS eszközökre, egyetlen dolgot ért el: még annyian sem váltanak iOS-ről Windows-ra, mint eddig, pedig gyaníthatóan ez lett volna a cél. Egyszerűen még egy okkal kevesebb. Itt bukik a beetetés taktikája a HERE esetében is, mert senki nem fog azért droidról ablakra váltani, mert biztos jobb a HERE natív rendszeren, ha csak nem veszik vissza a szolgáltatást mondjuk 1 éven belül a robotos platformtól.
Érdekes, hogy az Apple pont az ellenkezőjét csinálja, minden saját szolgáltatást tűzzel-vassal védenek minden más platformtól, és tessék, évek óta működik a képlet. Hogy redmondban mit néztek, hát lövésem sincs, de az MS helyében kétszer annyit fizettem volna a Nokiának a HERE-ért, mint amennyit ér, ha azt látom, hogy megpróbálják eladni a legnagyobb konkurenciámnak.
-
aprokaroka87
nagyúr
Egyébként azt nem értem hogy miért nem írja meg a Google úgy Google Maps appot hogy az normális Offline módon is menjen
Bár ha sikere lesz a Here maps nak,még azis lehet hogy megoldják a Google-nál.
Mindenesetre az biztos hogy a Samsung most egy picit megint rugott a Google-n,de lehet hogy ez kell majd hogy legyen Offline Gmaps. -
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
üzenetére
Nem értem a kommented. Az offline navigáció ugyanúgy nem tudja a dugót, mint az online, ami épp nem lát netet. A különbség az, hogy az online-hoz mégis eljuthatnak a forgalmi infók, az offline-nak meg jó esetben marad az egyre kevésbé releváns és alig frissülő TMC, ha egyáltalán.
-
guriga1234
addikt
Akik fotelből (mint a fotel/szobatudósok), wifi kapcsolat mellől "navigálnak" és úgy osztják a magvas gondolatokat és a nemlétezőt, azok mindig figyelmen kívül hagyják azt a tényt, hogy az online navigáció csak ott működik, ahol van netkapcsolat. Ahol nincs, ott olyan, mintha nem is lenne navigációjuk, hiába lenne az eszköz képes rá. Külföldön meg eleve szopás van a magas roaming díjak miatt. Hiába egységesítik majd az EU-n belül majd ezeket a díjakat, a külföld nagyobb része EU-n kívül van. Offline navigációnál ilyen gondok nincsenek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Tőzsde és gazdaság
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Elektromos autók - motorok
- Parkside szerszám kibeszélő
- World of Warships
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 3190 - Intel N3350 I 4GB I 64-128SSD I 11,6" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 27% - MSI MAG Coreliquid I240 AIO Vízhűtés!
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 Ti 16GB Lian LI LANCOOL207 ADATA 850W
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE / 32GB / Kártyafüggetlen / 6Hó Garancia
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Ryzen AI 7 PRO 350W Radeon 860M 32 GB RAM 7500 MT/s 512 GB 3év gar
- Apple MacBook Pro 14" 2023 M2 Pro 16 GB / 1TB SSD asztroszürke
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

A Samsungot ismerve

Fura lenne ha a kedvencemre ezt mondanam.