- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Nem lesz iPhone 19
- Szerényebb kivitelben is elérhető a Realme GT 8 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
dezz
nagyúr
"Dehogynem, a Power7 maximálisan kihasználja, a 4 szimultán szállnak egyáltalán nem sok a 6 utasítás kibocsájtás."
Úgy értettem, Itaniumos program. Mint ahogy te is írod köv. hozzászólásodban: "több, mint 10 év alatt sem sikerült hozzá írni." Amúgy ez elég fura, hogy Power7-re, ha jól értem, sikerült. Mert ugye ez PowerPC vs. x86/x64 fronton éppen ellenkezőleg van (elég jó az Intel fordítója, viszont a PowerPC-n legelterjedtebben használt GCC még most sem az igazi).
"Azt jelenti, ha pl. a cache-ben, nincs benne az adat akkor a memóriából kell beolvasni az adatot s ez több száz órajelnyi várakozást jelent, ilyenkor szállat vált és amíg nem jön meg a kívánt adat, addig egy másik szállon dolgozik."
Akkor jól gondoltam a köv. bekezdésben.
Inkább arra lettem volna kíváncsi, ez közelebbről hogyan működik, illetve mit is fed a kifejezés.
"A HT az szimultán, de ott a végrehajtó egységek száma volt a szűk keresztmetszet így ezért kellet várni a szállaknak."
Jahh, tényleg, két regiszter-file van.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro Max Gold Dynamic Island, 120 Hz ProMotion, 48 MP kamera-128 GB-100%
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- BESZÁMÍTÁS! Asus X370 R5 2600 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman T7 Chieftec 400W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest