- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- iPhone topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Huawei Watch Fit - hajtás, kartárs!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dezz
nagyúr
"Dehogynem, a Power7 maximálisan kihasználja, a 4 szimultán szállnak egyáltalán nem sok a 6 utasítás kibocsájtás."
Úgy értettem, Itaniumos program. Mint ahogy te is írod köv. hozzászólásodban: "több, mint 10 év alatt sem sikerült hozzá írni." Amúgy ez elég fura, hogy Power7-re, ha jól értem, sikerült. Mert ugye ez PowerPC vs. x86/x64 fronton éppen ellenkezőleg van (elég jó az Intel fordítója, viszont a PowerPC-n legelterjedtebben használt GCC még most sem az igazi).
"Azt jelenti, ha pl. a cache-ben, nincs benne az adat akkor a memóriából kell beolvasni az adatot s ez több száz órajelnyi várakozást jelent, ilyenkor szállat vált és amíg nem jön meg a kívánt adat, addig egy másik szállon dolgozik."
Akkor jól gondoltam a köv. bekezdésben.
Inkább arra lettem volna kíváncsi, ez közelebbről hogyan működik, illetve mit is fed a kifejezés.
"A HT az szimultán, de ott a végrehajtó egységek száma volt a szűk keresztmetszet így ezért kellet várni a szállaknak."
Jahh, tényleg, két regiszter-file van.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Windows 11
- Napelem
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Path of Exile 2
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- OTP Bank topic
- Apple iPhone Air - almacsutka
- További aktív témák...
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Szimulátor Playseat + Garanciális Logitech G29 kormány + ajándék váltó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest