- Realme GT Master Edition - mestermunka
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
dezz
nagyúr
válasz
shabbarulez #51 üzenetére
Természetesen én is visszamentem a forráshoz, szal olvastam azokat az Inteles oldalakat, de azok is csak megerősítettek. Az általad idézett részben a "Core processors" nem feltétlenül csak új procikat jelenthet! Méginkább ezt erősíti ez a rész a másikból:
"we are consolidating most of our processors under a single umbrella: the Intel® Core™ Processor family."
Nem azt írják, hogy az új procikat az új rendszerben vezetik be...
Az "Other older brands will still be in the market but will phase out over time." meg -- a másik írás alapján főleg -- akár a Pentium és Celeron márkaneveket is jelentheti. Mint ahogy az sem zárható ki, hogy a nő is erre gondolt a videóban. És/vagy akár a még raktáron lévő, C2D és C2Q néven futó darabokat.
(#53): Nem tudom, de én túl korainak érzem ezt a tape-outot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó AMD Ryzen 7 3700X CPU Bequiet Pure rock 2 hűtővel.
- AMD Ryzen 5 5600X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- 6 és 7. generációs i3 és i5 procik
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i3-1115G4 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3437, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő