- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Puma K
nagyúr
Erre qva kíváncsi lennék én is, mert speciel AMD Radeon HD 4850-ről váltottam (ami ügye DX 10.1-gyes) Nvidia GTX 275-re (ami meg DX 10-es) és olyan effekteteket vettem észre windows alatt amit eddig a régebbi VGA kártyával NEM! Pedig mind a 2 esetben az Aero beállítások tekintetében maxon volt.
Új effektek alatt gondolok arra, hogy Sajátgép -> Tulajdonságok és a megnyíló ablak bal oldalán sávok vannak amik más színűek leginkább ahhoz tudnám hasonlítani mint mikor a nap a felhők peremén átvilágít. Valamit az még a külbönség amit észre vettem, hogy mikor egy játék DVD-jét bepörgetí az indításhoz a gép és a kurzor egy része átváltozik CD/DVD kinézetűre akkor élethűbben adja vissza a színeződést, úgy mint amikor a kezedben mozgatod a CD/DVD-t.Szó ami szó én látványosabbnak látom most DX 10-ben a Windows 7-et mint DX 10.1-ben láttam... Szóval akkor hogy is van ez?
-
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Formula-1
- Acer notebook topic
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Milyen videókártyát?
- Kuponkunyeráló
- TCL LCD és LED TV-k
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest