- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
Új hozzászólás Aktív témák
-
gojko.m
senior tag
válasz
parlamentpc #22 üzenetére
Rendben. De nekem szerencsére még bírja a gyűrődést ez a powerbank. Igaz, nem is használom gyakran. Csak a biztonság kedvéért hordom a hátizsákomban túrázások során. Ugyanis, van egy régi androidos telefonom, amit gps-ként használok. Ha lemerülne egyszer-kétszer még fel tudja tölteni. Viszont, a napelemes része tényleg használhatatlan.
Egyenlőre az akku cserét sem tervezem. Kíváncsiságból már szétszedtem a powerbank- ot, és ránézésre engem sem győzött meg a leírásban szereplő adatokról a benne lévő aksi. Egyrészt, ezért is jutott eszembe a lecserélése telefon akku-ra, ami sajnos a mérete miatt nem fér bele.
Ha esetleg az aksi "halt meg", az e-bayen ezt is lehet kapni (link).
Ezen videó alapján úgy látszik, hogy egy feszültség szabályzó is elegendő, ha 9V-os elemmel akarunk telefont tölteni. Valószínűleg a powerbank-unk elektronikája ennél valamivel többet tudhat...
-
gojko.m
senior tag
válasz
parlamentpc #20 üzenetére
Értem... Köszönöm a választ!
-
gojko.m
senior tag
válasz
parlamentpc #18 üzenetére
Szerinted, a Lithium-ion telefon aksit tölteni is lehetne ennek a powerbanknak az elektronikájával, vagy itt is csak egyirányba, leadni tudná a benne tárolt energiát?
-
gojko.m
senior tag
Sziasztok!
Lehet, hogy buta kérdés lesz, de talán tudtok okos választ adni rá...
Van nekem egy ilyen powerbankom. A ráírt adatok szerint Li-Polymer akkumulátor van benne. A kérdésem az lenne, hogy ha tönkremegy a benne található aksi, akkor tudnám-e helyettesíteni más aksival (aksikkal), elemmel (elemekkel)? Pl. egy 3,7V/3500mAh Lithium-ion telefon akkuval, vagy egy 9V-os alkaline elemmel (egyirányú töltésre)? Szóval, a powerbankban található elektronika hasznosítható lenne-e valamilyen módon?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Óvodások homokozója
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- World of Tanks - MMO
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- E-roller topik
- Formula-1 humoros
- További aktív témák...
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest