Új hozzászólás Aktív témák
-
Roadhammer
tag
Őszinte legyek? Még csak képen láttam.
A kicsi S6 Edge nekem nem jön be, de nem a fogása miatt, engem idegesít a képernyő két szélén lévő vízszintes tükröződés, ami a lekerekített szélek miatt van. Önmagában a telefont gyönyörűnek tartom, meg ha másnál látok, örülök neki, hogy valaki értékeli a szépet. -
A guru
addikt
válasz
Roadhammer #20 üzenetére
Abszolút nem éles de már elegem van ebből a marhaságból egyáltalán nem kényelmetlen...
-
RaveForce
veterán
válasz
Roadhammer #20 üzenetére
key feature
-
Potrien
senior tag
A régi s2 esem volt szerintem jó méret 4,3"
Szerintem kár ,hogy 4,-4,5" közötti gépet nem gyárt már a samsung!
Fél évig egy vibe z2 prot, használtam-tökéletes telefon,de a mérete miatt kissebbre váltottam. -
NandorHUN
addikt
Remélem lesz 5,1", valami kisebb kávával.
Egyetlen előny egyenlőre nálam Samsungnál az, hogy remélhetőleg valamivel kisebb telefonja lesz mint a konkurenciának ami még kényelmesen elfér a kezemben. -
Fejvadi
nagyúr
Kiadás után lesz még pár variáns szerintem. Az 5,1" már elég kompaktnak számít a mai trend szerint.
-
Hunt3r22
őstag
válasz
Z a hangya #1 üzenetére
Szeptemberbe majd eltudják adni a Note-ot Snapi 821-gyel vagy valami picit másabb "erősebb" procival. Kell az i7 ellen valami szeptemberbe is.
-
konczy3
senior tag
válasz
Z a hangya #1 üzenetére
Hát persze hogy az lesz a különbség, + nem lesz lekerekítve ennyi
Február végeÁhhh akkor még mennyi pletyka lesz addíg, bemutathatnák most azt letennénk róla
-
Gyuracell
csendes tag
válasz
Z a hangya #1 üzenetére
Csak az Edge-ből lesz 5,5"-es verzió (vagy csak szimplán egy 5,5"-es lesz), a sima S7 marad 5,1". Így azért elkülöníthetőbb a Note szériától, bár nem biztató, hogy az 5. generáció ilyen nehézkesen akar ideérni Európába.
-
Peet91
aktív tag
Nem örülök neki, hogy nem lesz 5"-es edge, mert szerintem ez a formaterv sokkal jobban néz ki kisebb képátló mellett. A másik kérdés pedig az ergonómia, mivel az edge alapból vágja egy kicsit az ember kezét, és a nagyobb telefonokra jobban rá kell markolni, ami így nem túl optimálesz...
-
janaman01
addikt
válasz
Z a hangya #1 üzenetére
Lehet a note ot meg szép lassan kiiktatják.
Már olyan cerkán dolgoznak illetve olyan tokon amiben benne a cerka és az összeshez jó lesz. -
Z a hangya
tag
5,5"-os S7? És akkor a Note-ot hova pozicionálják? Annyi lesz a különbség hogy a Note-hoz adnak egy érintőceruzát?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Gyúrósok ide!
- Philips LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen routert?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged