- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Netfone
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
barii86
tag
mióta leszedtem a kártyáról a swap partyciót, minden jó. értem én, hogy lassú kártya, de akkoris, 5 perces programbezárás akkoris sok
app2sd+ megy mégis rendesen -
barii86
tag
próbálgatom a DMC-t és ezt is. Na most ez ment 2 napig fagyás nélkül, sima app2sd-vel,
ha a keveset használt programokat átpakolom, nekem annyi hely elég.
DMC esetén nem elég, kell az app2sd+, feltettem az oc kernelt is, és most nem tudom, hogy DMC miért fagy. OC miatt, app2sd+ miatt, azért, mert került sd-re olyan app, amire azt mondja ne tegyem oda, vagy a ROM sajátosságai miatt. Kérdés: milyen gyors sd esetén érdemes a dalvik-cache-t is áttenni, illetve swap-et csinálni, és mire jó a swap? arra, hogy ha használok pl 3 programot és váltogatok köztük, ne kelljen újra indítania mindig?
BTW a2sd cached-nél a dalvik-cache másolásánál hibát jelez, de azért befejezi és ujra indul. ez gebasz, vagy csak azt jeleni, hogy a dalvik-cache még üres?az a baj, hogy DMC-t használnám, mert jó a GPS és a gyroszkóp, de hiányzik a power manager, és egyáb cyanogen cuccok, pl hogy amit nem akarok, nem kötelező az sd-re mozgatni
Új hozzászólás Aktív témák
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- 6 és 12 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3070
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest