- Telekom mobilszolgáltatások
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- 1520 mAh-val rövidíthetik meg Európát
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Algieba
őstag
Megnéztem a Google Pixel 2 XL néhány nyers fotóját a cikk hatására és nem látom semmi értelmét a megapixel növelésnek. Ez így tényleg csak mókusvakítás.
Szerk.: Kiraktam pár szerkesztésmentes fotót, például: törperózsa.
-
Szükség van vajon erre?
-
Plug Life
senior tag
Szégyen, hogy még nincs gigapixeles mobilkamera!!44!
-
Ixion77
addikt
Az a fránya fizika, az nem hagyja hogy ilyen kis méretben ennél többet tudjon az optika.
De majd erre is készítenek valami AI manipulációt, ami megkeresi és eltűnteti a szellemképeket. Hasónlóan az AI alapú élesítő algoritmusokhoz, amelyek évről évre szépen fejlődnek. Más kérdés, hogy a végeredménynek egyre kevesebb köze lesz ahhoz ami fotózva lett -
kekedi
senior tag
Csak kéne mellé még egy normális szoftver is.
Azért ha ránagyitunk a kis feher virágokra ott baloldalt....eléggé szellemeképesek lettek.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Weibón osztott meg az Edge 30 Ultra kamerájával készített képet a márka főigazgatója.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- AKCIÓ! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest