Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lalibatyo
csendes tag
válasz
dembala2 #1319 üzenetére
Ez nálam úgy megy menet közben, hogy kikapcsolom a kocsi infotaintmentet aztán a telefonon a bluetoothot, telefon restart. Vaze indul bemondom a címet indítom a navigálást a telón, majd bekapcsolom a blue-t és az infotaitmentet. Ezt követően emlegetem a teljes rokonságát annak aki ezt kitalálta, mert sokkal balesetveszélyesebb mint bepötyőgni ahogy ezt pl csak a vezetékes (régebbi) kocsinál tudom megtenni.
-
$atirka
őstag
válasz
dembala2 #1319 üzenetére
Szia
Ha ezt az AA speech to text appot feltelepíted, akkor fog tudni a waze is magyarul, diktálva.
De amúgy meg, nem kell megállni az íráshoz sem, meg diktáláshoz sem...
Ha ráböksz a waze-ra vagy bármelyik appra, navira, akkor teljes képernyős lesz, ha meg vissza gombot nyomod, akkor osztottan megy az épp aktuális zenelejátszóval/online rádióval, stb... -
blueye
veterán
válasz
dembala2 #1319 üzenetére
1. Egy ideje már lehet de a wazen belül kell megnyomni a mikrofon gombot (meglepően jól érti most a dolgokat)
2. Időnként blokkolja hogy az utat figyeld de tudsz beírni ment közben is
3. Van full screen
4. lehet de úgy kell beírni hogy értse, ki kell próbálni (pl. Christina és nem Krisztina)
Mindez Samsung+Toyota, ezek az én tapasztalataim. -
rjg
őstag
válasz
dembala2 #1319 üzenetére
1. Hol lehet, jól nem lehet, és-és frissítéstől függően. Nekem az elmúlt pár hónapban működik, ha a kijelzőn lévő kereső ablakban lévő mikrofont használom, akkor érti a magyart.
2. Ha nincs az autó P-ben, akkor nincs billentyűzet, csak hangvezérlés. Nem kell bontani semmit, a kapcsolat aktív marad, ha megállsz és nincs az autó sebességben, akkor lehet használni a képernyőn vagy a telefonon a cél beírásához.
3. Alapértelmezetten full screen-nel indul.
4. Nem próbáltam, nekem egyszerűbb volt a telefonon kikeresni az adott kontaktok, a Kedvencek pedig az AA tárcsázójában is külön tabon vannak.
5. 99%-ban a Wazze-t használom, de szerintem ugyanúgy. Ami különbség, hogy amikor a Google Térképen megy a navigáció, akkor a telefonon külön is mutatja következő fordulókat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Google bemutatta a frissített autós felületét, ami még egyszerűbb és látványosabb lesz, várhatóan nyáron érkezik.
- Dell Latitude 5310 2-IN-1 - 13,3 CORE I5 10310U- 16Gb rammal- Érintőképernyős
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- ROG STRIX B760-F GAMING WIFI - Garancia! 2026.06.12
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! Lenovo Miix 720-12IKB : i7-7G I 16GB I 256GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest