- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nkmedve
őstag
A Nexus 5 350, mig a Nexus 5X 380 dolláron kezdett, azok azért egyáltalán nem voltak drágák a tudásukhoz képest.
A Nexus 6 volt durván drága (650), de a 6P megint olcsóbb volt annál (500).
A Nexus 7 tableteket is jó áron dobálták.Szóval általában véve, a Nexus 4 óta teljesen korrekt áron adták a telefonokat (kivéve a Nexus 6-ot, bár az is érezhetően olcsóbb mint a Pixel XL).
-
nkmedve
őstag
válasz
Stauffenberg #371 üzenetére
"Pontosan, azért van ez az egész Pixel felhajtás, hogy a Google végre be tudjon törni a trendi emberek (vagy önmagukat annak gondolók) piacára. Ott erős a márkahűség, két kézzel szórják a pénzt és könnyű átszivárogni a popkultúrába."
Ezzel már a HTC próbálkozott (szerintem korrekt termékekkel, főleg az M7-M8), de nem sok sikere volt. A Google egy ennyire semmilyen telefonnal és új névvel még rosszabb helyzetből indul.
Nekem az a véleményem, hogy a Google szerint már nincs szükség a Nexus "referencia" telefonokra (tabletekről ne is beszéljünk). Az Android már annyira kiforrott és elterjedt hogy nem kell ilyen módokon tolni rajta, és a fejlesztők is találnak alternativát ha kell nekik. Szerintem a következő referencia telefon majd az Andromédához lesz, ki tudja milyen névvel.
-
nkmedve
őstag
Bár i7-et nem nyomkodtam még, de i6S-et igen, és ahhoz képest nem érzem zavaróan lassabbnak iOS 10-es i5S-emet (iOS 9-el talán egy kicsit lomhább volt az animáció). Azt hiszem az i5S az első iPhone ami tényleg hosszú távon is használható marad és nem ölik meg a frissitések. Valószinűleg az 5 évet ki fogja nálam szolgálni és végig támogatva lesz (3 éve megvan már), ennyit Android oldalon még egy Nexustól sem kapok.
-
nkmedve
őstag
válasz
TheSaint #227 üzenetére
A tablet résszel teljesen egyetértek, én nagyon vártam, hogy a tagnapi eseményen bejelenetenek valami tabletet is (a pletykált Nexus/Pixel 7P jó lenne az ősi Nexus 7 váltására), de a telefon láttán lemondtam minden további várakozásról. Ha lesz is új Google tablet, az már nem Nexus lesz, és minimum iPad áron fogják mérni. A szomorú az, hogy hordozható tabletből a Galaxy Tab S2 8.0"-en kivül semmi értelmeset nem találtam, valószinűleg arra fog menni a rendelés hamarosan.
-
nkmedve
őstag
Épp az a baj, hogy a mérnökök terveztek mindent, dizájnereket látszólat nem is alkalmaznak.
Ezért úgy néz ki mint valami prototipus (ami nem lenne gond ha fele annyit kérnének érte).
Ahogy mások is megfogalmazták már, összességében nem értem mit akar ezekkel a telefonokkal a Google, mintha nem is eladni akarnák, csak simán csináltak egy ilyet mert megtehetik. Egy átlag felhasználónak annyira "meh..." ez a telefon, hogy ilyen áron soha meg nem fogja venni, egy fejlesztőnek pedig megint messze túl drága, ők most rohannak az 5X-et megvenni amig még van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Steam Deck
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Gumi és felni topik
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest