- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Realme 12+ 5G
- Android szakmai topik
- Netfone
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
yvsmad
őstag
Nem gondolkoztak sokáig a néven, egyszer már volt Commodore PET a '70-es években:
-
mepet
addikt
Ennek én úgy látnám értelmét, ha az OS is retro lenne, csupa szándékosan pixeles, régi korokat idéző ikonokkal, teljesen egyedi retro kezelőfelülettel. Személy szerint én sohasem vennék androidos telefont, de szívesen kipróbálnám, ha nem egy tucat androidos bigyó lenne. Így nem érdekel.
-
Dilikutya
félisten
-
Execᵀʰᵀˢ
tag
-
kekegsm
őstag
Simán megveszem.
-
törölt tag
Remélem hogy a Telekom kínálatában is felbukkan majd. Akkor tuti vevő leszek rá.
-
Crafter32
őstag
1-2 nyári szünet elment a C64 előtt játszótér helyett.
10 Rem Commodore
20 Poke53280,1
30 Poke53280,2
40 Goto 20
Ennyire emlékszem már csak, ez sem biztos, hogy jól... -
kislaszlo83
tag
Nekem nagyon bejövős, és amúgy is a kicsikbe nyomnám a pénzt mint a sok nagy pofátlanul drága óriás zsebébe
-
Depression
veterán
"Olaszországban, Franciaországban, Németországban és Lengyelországban ... Az előbbi nagyjából 300 dollárba (85 ezer forint), az utóbbi pedig 365 dollárba fog kerülni (103 ezer forint), bár ez még változhat."
A felsorolt országokban hol használnak Dollárt???
-
-
batai15
félisten
Új nap, új feltörekvő kínai márka.
Ezekből dunát lehetne rekeszteni lassan.
Pepsi meg a coca cola nem akar esetleg? -
Gusztáv
addikt
C64 még mindig van a szekrényben, de egy azért mert a logót rászitázzák valamire, még nem megyek megvenni. Akkor már inkább megveszem kínai brandinggel 2/3 áron.
-
big-J
őstag
$150-es kínai telefon + rebrand = $300-os kínai telefon. Ez azért komoly üzleti terv.
-
Ha valóban Olyan jó lesz mint ahogy kinéz,talán sikeres lehet,persze nem ezen az áron
-
Fejvadi
nagyúr
Nosztalgiából sem adnék érte ennyit
-
sasa134
addikt
Ha usb otg-n tudna kazettás magnót kezelni..
-
core2trio
tag
-
csongi
veterán
12db egy tucat.
-
mizoli
addikt
Drukkolok nekik. A C64-et én is szerettem
A "PET" betűszóról nekem a "Positron Emission Tomography" ugrik be elsőnek, másodiknak meg a "PoliEtilén-Tereftalát "
-
core2trio
tag
Erről van szó, újrafeltalálásra került ezáltal, hogyan is készül a mostani gépek javarésze, mehet rá a matrica és kész is
Persze ez a pc alkatrészeknél is kb 20 éve ilyen (meg egyáltalán minden műszaki cuccnál)
Az a pár gyártó aki még készít és tervez is cuccokat, lát el mindenki mást. A márkahűség már csak egy rossz vicc, vagy csak egészségtelen hobby -
core2trio
tag
Mert csak 1-2 gyártó van a többi "gyártó" csak ezeket veszi a saját logójával rászitázva, és amíg az OEM gyártó nem kezd el újabb cuccot készíteni (fél/1 év) addig nincs új a nap alatt senkinél sem...
Ahogy lezárul egy-egy fejlesztési korszak akkor újul meg hirtelen mindenkinél a hardver... milyen meglepő nemigaz? -
copass
veterán
ennyiért süssék meg, inkább ragasztok a samsungra egy c64 logót...
-
kekkola
senior tag
Tudja valaki az okát, miért van az, hogy csak a 32gb-ost lehet kapni 3gb RAM-mal? Miért csinálják ezt a gyártók? Van összefüggés a kettő között vagy pusztán marketing okai vannak?
-
Nekem volt C64-em.
A maga korában egy csodagépezet volt, hatalmas képességekkel.
De ma már az embléma és az emulált játékok, nem hoznak lázba.
Ez eredeti játékok csak néhány percig kötnek le. Utána elszáll a nosztalgia.A fiatalabbaknak még nosztalgiát sem jelent, ezért nem látok fizetőképes keresletet a termék mögött. (Az előd próbálkozások sorsára fog jutni. Hacsak nem tudják exkluzív tartalommal feltölteni a terméket.)
-
fornettisuti
veterán
tetszetős, de ennyiért nem kéne
-
törölt tag
Jól látom, hogy van dedikált kameragomb?
-
ctvagyok
őstag
Nem tudom ki fizetne ezért ennyi pénzt. Még így adó nélkül is drágább, mint bármi hasonló hardverrel. Nem ér ennyit, bár én nekem 386 volt az első gépem. Lehet ezért nem izgat fel a 64es és a Commodore.
-
DooMbo
tag
Sikere lehet a 30+ éves emberkéknél vagy a fiatal retrókedvelők köreiben is
-
Jól rémlik, hogy valahol láttam már ezt a telefont.. Simán egy kínai rebrand
Gondolom, hasonlóan ezt is valaki licenszeli, mármint a nevet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Lightyear - befektetési app
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Elektromos autók - motorok
- Linux kezdőknek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest