- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nanocry
tag
Eger, 500-as nettel szavam nem lehet, és van olyan utca, ahol ha jól rémlik van 1gigabites Digi is. Ui: több, mint 500, mert volt már, hogy 600 közelin is ment. Szerződésben 500 van, de szerintem 50-100 megával több jöhet át.
-
Micsurin
nagyúr
Mea culpa.
-
Chapel
addikt
Én azt hittem ez lesz:
Alap beállítás -> Paks
Maximum -> Paks+Paks 2Az utóbbival sokat nem tévedtem
Tegyük hozzá soha nem láttunk még ilyen látványt szimben...de azt is tegyük hozzá ,hogy 50Mbps-es nettel elmegy maxon?
Mert ugye streamelni fogja a dolgok nagy részét menet közben...nem éppen elhanyagolható tényező. -
dreampage
aktív tag
Olcsóbban kijövök, ha veszek egy repülőgépet.
-
GodGamer5
addikt
Az ajánlott meg az ideális gép között elég nagy szakadék van. Szerintem 2060-70 környéke már elviszi ultrán fullhd-ban.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Alogonomus #4 üzenetére
Azon én is meredtem egy kicsit. az RX kb körbe röhögi.
-
ribizly
veterán
-
Alogonomus
őstag
RX 590 és 4 GB VRAM. Körülnéztek egyáltalán a boltokban? Legalább olyan konfigurációt írjanak, ami reális.
Ráadásul mikor volt egyenrangú az RX 590 és a GTX 970? Csak random bedobáltak modelleket és számokat a táblázatba.
-
Cathulhu
addikt
Jujj, ilyen elcs*szett tablazatot se lattam meg
Az egy dolog, hogy a procin es a videokartyan kivul mindent duplikalnak az oszlopok, igy valojaban semmi szukseg ket oszlopra, de hogy nVidia ala csak intel procit, AMD procihoz meg csak AMD GPU-t sugall
(ezek komoly bajban lesznek, ha kijonnek az intel dedikalt GPU-i
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kuponkunyeráló
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Path of Exile (ARPG)
- Okos Otthon / Smart Home
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest