Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Yettel topik
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Rekord negyedévet zárt az Apple
Új hozzászólás Aktív témák
-
nanocry
tag
Eger, 500-as nettel szavam nem lehet, és van olyan utca, ahol ha jól rémlik van 1gigabites Digi is. Ui: több, mint 500, mert volt már, hogy 600 közelin is ment. Szerződésben 500 van, de szerintem 50-100 megával több jöhet át.
-
Micsurin
nagyúr
Mea culpa.
-
Chapel
addikt
Én azt hittem ez lesz:
Alap beállítás -> Paks
Maximum -> Paks+Paks 2Az utóbbival sokat nem tévedtem

Tegyük hozzá soha nem láttunk még ilyen látványt szimben...de azt is tegyük hozzá ,hogy 50Mbps-es nettel elmegy maxon?
Mert ugye streamelni fogja a dolgok nagy részét menet közben...nem éppen elhanyagolható tényező.
-
dreampage
aktív tag
Olcsóbban kijövök, ha veszek egy repülőgépet.

-
GodGamer5
addikt
Az ajánlott meg az ideális gép között elég nagy szakadék van. Szerintem 2060-70 környéke már elviszi ultrán fullhd-ban.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Alogonomus
üzenetére
Azon én is meredtem egy kicsit. az RX kb körbe röhögi.
-
ribizly
veterán
-
Alogonomus
őstag
RX 590 és 4 GB VRAM. Körülnéztek egyáltalán a boltokban? Legalább olyan konfigurációt írjanak, ami reális.
Ráadásul mikor volt egyenrangú az RX 590 és a GTX 970? Csak random bedobáltak modelleket és számokat a táblázatba.
-
Cathulhu
addikt
Jujj, ilyen elcs*szett tablazatot se lattam meg
Az egy dolog, hogy a procin es a videokartyan kivul mindent duplikalnak az oszlopok, igy valojaban semmi szukseg ket oszlopra, de hogy nVidia ala csak intel procit, AMD procihoz meg csak AMD GPU-t sugall 
(ezek komoly bajban lesznek, ha kijonnek az intel dedikalt GPU-i
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Interactive Brokers társalgó
- A kezdet vége: viszlát, Model S!
- Elektromos cigaretta 🔞
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PlayStation 5
- Asztalos klub
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Viccrovat
- További aktív témák...
- ROG Zephyrus G14 GA401QC 14" QHD IPS Ryzen 9 5900HS RTX 3050 16GB 500GB NVMe ujjlolv gar
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Akku: 100%, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Akku: 98%, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Akciós áron, Új Lenovo ThinkPad T14 Intel Ultra i7-155U/16GBRAM/512SSD/14" FULLHD IPS kijelző/magyar
- Lenovo Thinkpad L14 Gen2, 14" FHD IPS, Ryzen 5600U 6 mag, CPU, 16GB DDR4, 512GB-1TB SSD, W11, Számla
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - Ryzen5 I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia
- Apple iPhone 14 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs